Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Favorittene vant med et nødskrik

Ett game unna fiasko.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Venus Willians og Rafel Nadal er ranket som nummer seks og to i henholdsvis kvinne- og herreklassen i Wimbledon. I andre runde skulle det normalt sett bety lett match. Men begge to var bare en hårsbredd unna å ryke ut.

Sent, men godt

I tillegg til i fjor har Williams har vunnet den prestisjetunge turneringa fem ganger (single i 2000 og 2001, double i 2000 og 2002).

Men mot den amerikanske veteranen Lisa Raymond fikk hun virkelig problemer. På stillinga 0-1 i sett, 2-5 kunne Raymond avgjort det hele selv. Ikke et sekund for sent våknet Williams.

Med 34 av 39 poeng, deriblant 18 strake, var snuoperasjonen et faktum, og Williams kunne gå av banen med settsifrene 6-7 (4), 7-5, 6-2.

Den regjerende mesteren vant seks av sine sju siste servegame uten at den 84. rankede amerikanske veteranen tok et eneste poeng.

Gruskongen møter Agassi

Rafael Nadal var suveren i forrige Masters-turnering, French Open, men på gresset i London sleit han lenge med Robert Kendrick, som er ranket helt nede på 237. plass.

image: Favorittene vant med et nødskrik

Amerikaneren leder 2-0 i sett før Nadal slo til og vant de tre siste med 7-6 (2), 7-5 og 6-4.

20 år gamle Nadal møter veteranen Andre Agassi tredje runde. 36-åringen er Wimbledons eldste herrespiller, og er med i turneringa for 14. gang.

VANT TIL SLUTT: Regjerende Wimbledon-mester Venus Williams vant i andre runde, men hadde lenge vanskeligheter mot Lisa Raymond. Foto: EPA
VANT TIL SLUTT: Regjerende Wimbledon-mester Venus Williams vant i andre runde, men hadde lenge vanskeligheter mot Lisa Raymond. Foto: EPA Vis mer
LETTET: Rafael Nadal.