HISTORISK: Minnesota Vikings quarterback Brett Favre (4) under kampen i går. Veteranen, som fyller 40 år i neste uke, er den eneste spilleren som har vunnet over alle de 32 lagene i NFL. Foto: Jim Mone/Scanpix/AP
HISTORISK: Minnesota Vikings quarterback Brett Favre (4) under kampen i går. Veteranen, som fyller 40 år i neste uke, er den eneste spilleren som har vunnet over alle de 32 lagene i NFL. Foto: Jim Mone/Scanpix/APVis mer

Favre ledet Vikings til seier over Packers

Har vunnet over alle de 32 lagene i NFL.

|||Brett Favre (39) viste ingen nåde da quarterbacken møtte sin gamle klubb Green Bay Packers for første gang i NFL mandag.

Favre spilte 16 sesonger for Packers, men spiller nå for erkerival Minnesota Vikings. I mandagens kamp kastet han tre touchdown-pasninger og 271 pasningsyards da Vikings vant 30-23.

Dermed er veteranen, som fyller 40 år i neste uke, den eneste spilleren som har vunnet over alle de 32 lagene i NFL.

- Det var veldig morsomt. Det var akkurat slik det var ventet å bli. Jeg er rørt, men det er jeg alltid. Jeg visste at det var mye som sto på spill i denne kampen, sa Favre.

Minnesota Vikings har fått en sterk start på sesongen med fire strake seirer.

Favre har prøvd å legge opp to ganger, men begge gangene har han likevel valgt å fortsette. Han er inne i sin 19. NFL-sesong.

(NTB)