Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Favre ledet Vikings til seier over Packers

Har vunnet over alle de 32 lagene i NFL.

HISTORISK: Minnesota Vikings quarterback Brett Favre (4) under kampen i går. Veteranen, som fyller 40 år i neste uke, er den eneste spilleren som har vunnet over alle de 32 lagene i NFL. Foto: Jim Mone/Scanpix/AP
HISTORISK: Minnesota Vikings quarterback Brett Favre (4) under kampen i går. Veteranen, som fyller 40 år i neste uke, er den eneste spilleren som har vunnet over alle de 32 lagene i NFL. Foto: Jim Mone/Scanpix/AP Vis mer

|||Brett Favre (39) viste ingen nåde da quarterbacken møtte sin gamle klubb Green Bay Packers for første gang i NFL mandag.

Favre spilte 16 sesonger for Packers, men spiller nå for erkerival Minnesota Vikings. I mandagens kamp kastet han tre touchdown-pasninger og 271 pasningsyards da Vikings vant 30-23.

Dermed er veteranen, som fyller 40 år i neste uke, den eneste spilleren som har vunnet over alle de 32 lagene i NFL.

- Det var veldig morsomt. Det var akkurat slik det var ventet å bli. Jeg er rørt, men det er jeg alltid. Jeg visste at det var mye som sto på spill i denne kampen, sa Favre.

Minnesota Vikings har fått en sterk start på sesongen med fire strake seirer.

Favre har prøvd å legge opp to ganger, men begge gangene har han likevel valgt å fortsette. Han er inne i sin 19. NFL-sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling