Fàbregas usikker til EM-åpningen

Trener ikke med laget.

USIKKER: Spanias landslagssjef Vicente del Bosque tror Cesc Fàbregas kan bli kvitt lårskaden til åpningskampen mot Italia i fotball-EM. Foto: Reuters / Albert Gea / NTB Scanpix
USIKKER: Spanias landslagssjef Vicente del Bosque tror Cesc Fàbregas kan bli kvitt lårskaden til åpningskampen mot Italia i fotball-EM. Foto: Reuters / Albert Gea / NTB ScanpixVis mer

Spanias landslagssjef Vicente del Bosque tror Cesc Fàbregas kan bli kvitt lårskaden til åpningskampen mot Italia i fotball-EM.

Barcelona-spilleren pådro seg skaden i 3-0-seieren mot Athletic Bilbao i den spanske cupfinalen 25. mai.

- Det er blitt gjort noen tester, og legene mente han (Fàbregas) er i god form. Han vil snart ta del i treningen sammen med resten av laget, og kanskje blir han klar til kampen 10. juni, sa Del Bosque på en pressekonferanse før søndagens generalprøve mot Kina.

Fàbregas er en av flere Barcelona-spillere som har kommet skadd til den spanske landslagssamlingen. Det er allerede klart at forsvarsspiller Carles Puyol mister EM etter en kneoperasjon. Midtbanedirigenten Xavi har slitt med en lårskade, men er blitt friskmeldt i tide.

- Jeg er i god form og gleder meg til å spille. I går (fredag) trente jeg for første gang med resten av laget, og det føltes bra, opplyste Xavi.

(NTB)