Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

- FCK-overgang kan ryke på grunn av Mos-drøying

Vil ha med seg spissen til La Manga på lørdag.

(Dagbladet): Det eneste som gjenstår før Mostafa Abdellaoue er FC København-spiller er at 23 åringen skriver under på kontraktsforslaget til den danske storklubben.

Ifølge Sporten.dk ønsket FCKs trener og sportsdirektør Carsten V. Jensen å presentere «Mos» denne uka, slik at Vålerenga-spilleren kunne reise med resten av FCK-troppen til treningsleir på La Manga lørdag.

Men «Mos» og agent Stig Lillejord har sagt at de vil bruke god tid på å bestemme seg, og at første frist er 31. januar da overgangsvinduet stenger.

«Stor irritasjon» Drøyingen skaper, ifølge Sporten.dks kilder, «stor irritasjon» i FCK. De hadde forventet at spiller og klubb kunne komme raskt til enighet om de personlige betingelsene, spesielt siden de fikk inntrykket av at «Mos» gjerne ville til den danske hovedstaden.

I verste fall kan drøyingen føre til at hele overgangen går i vasken, skriver avisa.

Overfor Dagbladet sier Lillejord at han ikke har fått noen slike signaler fra klubben.

- Avisene er utålmodige - Jeg tror det er avisene i København som begynner å bli utålmodige. Vi har en god dialog med FC København, og har ikke fått noen slike signaler i det hele tatt, sier Lillejord.

- Vi har en pågående dialog med FC København, og jeg kommer til å snakke med dem i dag og sikkert i morgen også. Det er ikke noe problem for FC København, og ikke noe problem for oss, sier agenten.

Partene er fremdeles ikke enige om de personlige betingelsene.

- Vi forhandler fremdeles om det, og enten så blir vi enige eller så blir vi ikke enige.

PS. Tidligere Rosenborg-spiller Kris Stadsgaard ble mandag løst fra kontrakten med Malaga. Ifølge flere danske medier blir FC København midtstopperens neste klubb.