FCK-spiller viste finger\'n til fansen

- De var pinlige.

(Dagbladet): Ståle Solbakken og Brede Hangeland fikk en dårlig start på gruppespillet i UEFA-cupen i går kveld, da FC København tapte 0-1 mot Panathinaikos i Parken.

Gjestene fra Hellas tok ledelsen etter et kvarter - og resten av kampen greide knapt FCK å skape noe som helst, bortsett fra et misbrukt straffespark.

De 25 000 på tribunen lot frustrasjonen gå ut over egne helter. Og i dag får de en real skyllebøtte av den svenske spissen Marcus Allbäck, som stempler fansen som «pinlig»

- Da vi gikk til sidelinja for å takke for støtten, fikk vi bare fingeren. Jeg forstår ikke hvordan de kunne gjøre det. Det er rett og slett mangel på respekt for oss. Jeg synes det er pinlig at vårt eget publikum begynner å pipe allerede etter en halvtimes spill, sier han til Ekstra Bladet.

Allbäck så ingen grunn til å la provokosjonen forbigå i stillhet, og besvarte gesten med samme mynt.

- Jeg kikket tilskueren rett i øynene, og ga ham fingeren, sier han ifølge Aftonbladet.

FCK er havnet i en tøff gruppe, og har ikke råd til mange feilskjær for å bli blant de tre beste lagene. Foruten Panathikanios skal FCK møte Lokomotiv Moskva, Atletico Madrid og Aberdeen.

Det har ikke lyktes Dagbladet.no å få en kommentar fra Ståle Solbakken.

BLE FORBANNET: Marcus Allbäck gikk målløs av banen mot Panathinaikos, og ble så provosert over behandlingen fra fansen at han ga dem fingeren. Foto: AFP
BLE FORBANNET: Marcus Allbäck gikk målløs av banen mot Panathinaikos, og ble så provosert over behandlingen fra fansen at han ga dem fingeren. Foto: AFP Vis mer