Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dårlige nyheter i FC København

FCK-stjerne valgte Carina - bryter med Solbakken

FC København sikret plass i europaligakvalifiseringen, men midt i feiringen forberedte manager Ståle Solbakken klubbens tilhengere på dårlig nytt.

VARSLER NYTT: Ståle Solbakken. Foto: AP Photo/Francisco Seco
VARSLER NYTT: Ståle Solbakken. Foto: AP Photo/Francisco Seco Vis mer

- I løpet av tre-fire dager kommer det en veldig kjedelig nyhet om en spiller som slutter i FCK. Så må vi håpe at vi deretter kan presentere noen positive nyheter, sa Solbakken etter fredagens 4-1-seier over AGF.

Den sikret at FCK får spille europaligakvalifisering i sommer.

- Vi har hatt veldig mye å kjempe med utenfor banen. Det er ikke kommet tilstrekkelig fram, men vil nok gjøre det, sa Solbakken hemmelighetsfullt.

VIL VEKK: Det mener danske BT å vite. Her er Erik Johansson i duell med Leicesters Jamie Vardy i gruppespillet i Champions League for et par år siden. Foto: AP Photo/Rui Vieira
VIL VEKK: Det mener danske BT å vite. Her er Erik Johansson i duell med Leicesters Jamie Vardy i gruppespillet i Champions League for et par år siden. Foto: AP Photo/Rui Vieira Vis mer

Han avslo å utdype.

Stjernespiller vil vekk

De danske storavisene BT og Ekstra Bladet skriver derimot lørdag at nyheten dreier seg om at stjernespilleren Erik Johansson ønsker å forlate klubben. BT omtaler det som noe som kommer helt ut av det blå og er «veldig sjokkerende».

Ifølge avisa er det forholdet til den svenske TV-profilen Carina Berg, som er grunnen til at han ønsker å bryte kontrakten med FCK. Johansson fridde nylig og fikk ja, og ønsker å flytte nærmere kjæresten.

Det er for øvrig bare noen få uker siden Johansson gjorde comeback etter å ha vært skadet i lengre tid.

TV-PROFIL: Carina Berg. Foto: TT
TV-PROFIL: Carina Berg. Foto: TT Vis mer

Tøft år

FC København ble for første gang på 18 år uten medalje i dansk fotball, men knep til slutt den siste danske plassen i europaligakvalifiseringen. Dermed slapp klubben å bli uten europacupfotball for første gang på 18 år.

- Det har vært et vanskelig år. Det er tungt å se spillerne lide så mye, og vi kunne ikke trene ordentlig på grunn av det tette programmet. Vi måtte bare restituere og forsøke å bli psykisk og fysisk klar til neste kamp, sa Solbakken.

Han snakket særlig om høsten, der europaligaspillet ble en belastning for en liten og skaderammet spillerstall.

- Hvis vi ser på det som skjedde etter jul så har vi spilt veldig godt, sa Solbakken, som avviste at det blir store utskiftninger i stallen.

- Det skal ikke skje så mye, men noe blir det, sa han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media