FCK vil forlenge med Solbakken

- Har ikke sagt ja, sier Ståle.

VIL FORLENGE: Ståle Solbakken er populær på treningsfeltet til FC København. Nå vil danskene forlenge avtalen med den kommende norske landslagssjefen.Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet.
VIL FORLENGE: Ståle Solbakken er populær på treningsfeltet til FC København. Nå vil danskene forlenge avtalen med den kommende norske landslagssjefen.Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet.Vis mer

Ikke uventet ønsker danske FC København å forlenge avtalen med Ståle Solbakken.

Nordmannen har stor suksess med FCK, men skal ta over det norske landslaget ved årsskiftet, eller etter fotball-EM sommeren 2012 om Egil Olsen leder A-landslaget dit.

Solbakkens kontrakt med FCK går ut til sommeren.

- FCK vil at jeg blir ytterligere et halvt år etter at min avtale går ut til sommeren, men det har jeg ikke sagt ja til. Som det er nå så slutter jeg i Danmark til sommeren, sier Solbakken til svenske Aftonbladet.

Uansett blir det nå «støy» rundt Solbakkens trenerframtid. Denne måneden skal FCK ut mot engelske Chelsea i mesterligaen.

- Hva er nytt i dette? Jeg må bare forholde meg til det vi som klubb har sagt hele tiden. Det er at vi forholder oss til den kontrakten vi nå har med Ståle, og den utløper til sommeren, sier FCKs sportsdirektør Carsten V. Jensen til Ritzau.

Han vil ikke si særlig om Solbakkens uttalelser, men Jensen vedgår at han helst ser at FCK skifter trener i vinterpausen ved slutten av 2011.

- Uansett hvordan den historien kan tolkes så vil jeg ikke kommentere den. Jeg har hele tiden sagt når vi foretrekker å bytte trener, og det er i vinterpausen. Vi melder noe konkret når vi har noe, sier Jensen.

(NTB)