Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federer avslutter 2009 på topp

Slo Andy Murray i verdenstourfinalen.

VERDENS BESTE: Sveitseren Roger Federer slo Andy Murray i verdenstourfinalen i går. Federer avslutter året på toppen av verdensrankingen. Foto: Felipe Trueba/Scanpix
VERDENS BESTE: Sveitseren Roger Federer slo Andy Murray i verdenstourfinalen i går. Federer avslutter året på toppen av verdensrankingen. Foto: Felipe Trueba/Scanpix Vis mer

|||Roger Federer avslutter året på toppen av verdensrankingen etter tirsdagens seier over Andy Murray i verdenstourfinalen.


Federer vant 3-6, 6-3, 6-1 over Murray i London. Etter Rafael Nadals tap mandag og Federers to seirer så langt i turneringen, er sveitseren sikret posisjonen som verdens beste tennisspiller ved årsslutt.

- Jeg tror nok dette er en av mine største prestasjoner. Jeg nådde alle fire majorfinalene i år og spilte veldig bra i de viktige øyeblikkene. Det, sammen med at jeg har holdt meg frisk, har vært nøkkelen i år, sa Federer.

- Det er en herlig følelse, strålte verdenseneren.

Verdenstourfinalen er årets siste turnering.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media