FNYSER. Roger Federer har lite til overs for at Boris Becker antyder at han og Djokovic er uvenner. Foto: AP.
FNYSER. Roger Federer har lite til overs for at Boris Becker antyder at han og Djokovic er uvenner. Foto: AP.Vis mer

Federer fnyser av Becker-uttalelser om uvennskap

- Han vet ingenting.

Boris Becker  hevder det er en «åpen hemmelighet»  at Novak Djokovic og Roger Federer ikke går overens. Det får sistnevnte til å se rødt.

- En sånn kommentar er unødvendig. Becker vet ingenting om jeg har problemer med Djokovic eller ikke. Han vet ikke hva han snakker om, sier Roger Federer til avisen Berner Zeitung.

Det kan virke som om det blåser opp til en aldri så liten storm i et miljø som ikke lenger er kjent for store konflikter og skandaler.

Hevder stjernene krangler Boris Becker, som til vanlig trener verdensener Novak Djokovic, skriver i sin ferske bok at det er en kjent sak i tennismiljøet at hans elev og Federer ikke akkurat er bestevenner.

- De liker ikke hverandre spesielt godt. Grunnen til at Roger er en av verdens best betalte utøvere er at alle liker ham. Men tenk på det - man kan ikke like alle...

Dette skal den tidligere tennisstjernen angivelig ha skrevet i boken «Wimbledon: Mitt liv og karriere i The All England Club», ifølge flere medier. Becker har i ettertid sagt at enkelte sitater er fremstilt feil i mediene, og at han har stor respekt for Federer.

- Han har ingen anelse Uansett, nå har i hvert fall den sveitsiske verdenstoeren gått til motmæle.

- Noen ganger sier du ting du ikke bør si, sier Federer og legger til:

ANTYDER UVENNSKAP. Boris Becker anatyder at Novak Djokovic og Roger Federer ikke går så godt overens.  Foto: WENN.com
ANTYDER UVENNSKAP. Boris Becker anatyder at Novak Djokovic og Roger Federer ikke går så godt overens. Foto: WENN.com Vis mer

- Det gjelder også for meg i denne saken.

Federer liker blant annet dårlig at Becker hinter om at han skjuler sine egentlige følelser fordi han frykter å miste imaget som «en snill og avslappet fyr».

- Ah, Becker har virkelig ingen anelse. Jeg trodde han kjente meg godt nok til å vite at jeg faktisk er en avslappet fyr, sier tennisstjernen, som erkjenner at han av og til ikke alltid er i like godt humør når han er trøtt og sliten.

(NTB)