Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federer holder stø kurs mot stjernetreff

Sikter på semifinale mot Djokovic.

AVANSERER: Roger Federer vant tredjerundekampen i Paris greit. Foto: SCANPIX/AP/Michel Spingler
AVANSERER: Roger Federer vant tredjerundekampen i Paris greit. Foto: SCANPIX/AP/Michel Spingler Vis mer

Tidligere verdensener Roger Federer holder stø kurs mot det forventede semifinalemøtet mot toppseedede Novak Djokovic i Roland-Garros-turneringen i tennis.

Sveitseren fikk problemer mot franskmannen Nicolas Mahut, men ristet av seg en svak periode og vant likevel greit med 6-3, 4-6, 6-2, 7-5 i tredje runde fredag.

I neste runde venter lykkejegeren David Goffin. Belgieren er foreløpig den store overraskelsen i turneringen. Først røk Goffin ut i kvalifiseringen til Grand Slam-turneringen, men kom likevel med som reserve på grunn av et forfall.

Blir det som forventet Federer-triumf i fjerde runde, venter enten argentinske Juan Martin del Potro eller tsjekkiske Tomas Berdych i kvartfinalen.

Den største overraskelsen på grusen i Paris fredag, kom da 3.-seedede Agnieszka Radwanska fra Polen tapte for den tidligere Roland-Garros-vinneren Svetlana Kuznetsova.

2009-mesteren er seedet som nummer 26 til turneringen og viste glimt av gammel storhet da hun banket Radwanska 6-1, 6-2.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling