Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federer i tiende semi på rad

Vant mot James Blake - igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sveitsiske Roger Federer er klar for sin tiende strake semifinale etter at han slo ut amerikanske James Blake av US Open.

- Resulatet sier alt. Kampen kunne vært lettere, men også tøffere. Vi misbrukte begge våre sjanser her og der, men det er å forvente ettersom vi begge tok våre sjanser. Dette ble en skikkelig thriller, sa Federer etter å ha gått fire sett mot den femteseedede amerikaneren.

Federer vant det første settet 7-6 og det andre 6-0 før Blake slo tilbake og tok tredje sett 6-7. I det fjerde settet sikret sveitseren semifinaleplassen med 6-4.

- Noen ganger må du bare innrømmet at motstanderen er for god. Det er bare så mange ting han gjør bra. Han får aldri panikk og spillere svært godt offensivt og forsvarer seg bedre enn noen andre jeg har møtt, sa Blake som har tapt samtlige tidligere møter med verdenseneren.

I den andre semifinalen møter Andy Roddick den russiske useedede Mikhail Jousjnij som slo ut Rafael Nadal onsdag.

- Jeg har lyst til å møte Andy Roddick i finalen, men vi er ikke helt der ennå. Vi er de store favorittene, men vi har sett før hva som kan skje med favoritter, avslutter Federer.

(ANB-AP)

TØFF KAMP: Roger Federer fikk det tidvis tøft mot James Blake. Foto: AP
TØFF KAMP: Roger Federer fikk det tidvis tøft mot James Blake. Foto: AP Vis mer