Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federer knuste Djokovic

I storslag før US Open.

I SLAG: Roger Federer knuste Novak Djokovic i storturneringen i Cincinnati, og viser prikkfri form før US Open. Foto: Al Behrman / AP.
I SLAG: Roger Federer knuste Novak Djokovic i storturneringen i Cincinnati, og viser prikkfri form før US Open. Foto: Al Behrman / AP. Vis mer

Verdensener Roger Federer viser sterk form i forkant av US Open.

I storturneringen i Cincinnati knuste han Novak Djokovic i finalen søndag.

Sveitseren stormet gjennom førstesettet og vant 6-1, men havnet bakpå i annetsettet. Djokovic ledet 3-0, men klarte ikke å sikre settseieren.

Federer kom hardt tilbake og vant 7-5. Djokovic hadde settball på 5-4, men Federer sto imot og brøt i det neste settet.

Han sikret seg sin 16. masters-tittel og sin 61. tittel i karrieren.

- En god start hjelper alltid, og det var det jeg fikk i dag. Jeg spilte utrolig bra lørdag (semifinale mot Andy Murray), og hele uken har egentlig vært bra for meg, sa Federer.

- Han var bare for god i dag, konstaterte Djokovic.

Årets siste Grand Slam-turnering, US Open, innledes i New York neste mandag.

Federer har vunnet både French Open og Wimbledon så langt i år.

I turneringen i Ohio har han til tider vist storspillet som har gjort ham til en levende legende, men det har også vært tidvis svakt spill, som i annetsettet søndag.

Federer har imidlertid i samtlige kamper kommet sterkt tilbake og sikret seieren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling