Federer leker seg videre i Wimbledon

Garciá-López ingen målestokk.

FLYR VIDERE: Roger Federer har brukt årets Wimbeldon-turnering til å vise at han mener alvor med å vinne den tradisjonsrike turneringen. I dag lekte han seg videre fra andre runde.Foto:AP
FLYR VIDERE: Roger Federer har brukt årets Wimbeldon-turnering til å vise at han mener alvor med å vinne den tradisjonsrike turneringen. I dag lekte han seg videre fra andre runde.Foto:APVis mer

|||

Verdenstoer Roger Federer viste igjen fram magiske Wimbledon-øyeblikk da han onsdag lekte seg videre fra annen runde av Grand Slam-turneringen.

Guillermo Garciá-López ble ingen målestokk. Spanjolen leverte riktig nok godt spill, men ble likevel knust i strake sett med sifrene 6-2, 6-2, 6-4. Det til tross for 19 rene vinnere og en høy førsteserve-prosent.

Det var ikke nok i møtet med storfavoritt Federer. Sveitserens serve ble aldri brutt, og spillet var av det knallgode slaget fra så vel grunnlinjen som ved nett.

Federer jakter sin sjette Wimbledon-triumf. Får han den, inntar han igjen tronen som verdensener, denne gang med historiske 15 Grand Slam-titler.

Billett til tredje runde sikret han i en kamp som bare varte i snaut halvannen time. På den tiden rakk han å slå 27 rene vinnere og elleve serveess.


(NTB)