Federer med overraskende tap i Kina

Shanghai Masters.

SMELL: Verdenstreer Roger Federer ble overraskende utslått i første runde av Shanghai Masters i tennis tirsdag. Foto: Xinhua/Fan Jun
SMELL: Verdenstreer Roger Federer ble overraskende utslått i første runde av Shanghai Masters i tennis tirsdag. Foto: Xinhua/Fan Jun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Verdenstreer Roger Federer ble overraskende utslått i første runde av Shanghai Masters i tennis tirsdag.

Sveitseren, som er regjerende mester i turneringen, tapte 7-6, 2-6 og 6-3 mot spanske Albert Ramos-Vinolas.

Federer hadde ikke spilt tennis på en måned før tirsdagens kamp og virket svært rusten. Dermed kunne spanske Ramos-Vinolas, som er rangert som nummer 70 i verden, ta en av sesongens største skalper.

34 år gamle Federer plukket fram 15 serveess i Shanghai og vant flere poeng enn sin motstander, men var ikke skarp nok i de avgjørende ballvekslingene. Dermed forsvant sveitseren ut av turneringen.

- Jeg er virkelig fornøyd med å ha slått Roger Federer. Det hadde jeg ikke ventet. Etter det andre settet trodde jeg det ville bli tap, men jeg spilte virkelig bra, sa Ramos-Vinolas etter kampen.

Spanjolens familie fikk noen nervepirrende minutter da sønnen detonerte en real tennisbombe i Shanghai.

- Faren var på jobb, men måtte ta en pause fordi han var så nervøs. Moren min løp helt alene rundt i hjemmet deres, smilte Ramos-Vinolas.

(NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.