Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federer med superstart og knuste Raonic i ATP-sluttspillet

Veteran i form.

JAKTER TITTEL: Roger Federer startet med å slå Milos Raonic ATP-sluttspillet i London. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
JAKTER TITTEL: Roger Federer startet med å slå Milos Raonic ATP-sluttspillet i London. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Vis mer

Verdenstoer Roger Federer fikk en god start på ATPs verdenstourfinale med seier i strake sett mot canadiske Milos Raonic søndag.

Den 33-årige sveitseren trengte bare en time og 28 minutter på å vinne den første gruppekampen 6-1, 7-6 (7-0). Federer har fortsatt et håp om å skyve Novak Djokovic ned fra førsteplassen på verdensrankingen, men det avhenger av at han gjør det betydelig bedre enn serberen i London.

Djokovic spiller i den andre gruppen og møter Marin Cilic i sin første kamp mandag. De to beste i hver gruppe går videre til semifinaler.

I Federers gruppe vant Kei Nishikori 6-4, 6-4 over hjemmefavoritten Andy Murray søndag. Japaneren tok sin første seier mot skotten på fire forsøk.

Murray tok seg så vidt til sesongavslutningen i London etter et svært hektisk program med 23 kamper og tre turneringsseirer i september og oktober. Nishikori er første asiatiske mann som har sikret plass i sesongavslutningen.

- Jeg var nervøs i starten, men jeg kom inn i kampen, og annet sett var nesten perfekt. Jeg er veldig glad for en så god start, sa Nishikori.

Murray har igjen kamper mot Federer og Raonic i gruppespillet. Han skal få slite for å gå videre.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media