<strong>DUELL:</strong> Roger Federer og Belinda spilte mot Frances Tiafoe og Serena Williams. Foto: NTB Scanpix
DUELL: Roger Federer og Belinda spilte mot Frances Tiafoe og Serena Williams. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Federer-seier over Williams

Roger Federer og tennispartneren Belinda Bencic slo Serena Williams og Frances Tiafoe i den mest stjernespekkede kampen i Hopman Cup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var første gang veteranene Federer og Williams (begge 37) spilte mot hverandre på tennisbanen. Hopman Cup er uoffisielt VM for mixed-lag, men det var ingen vonde følelser å spore hos Williams etter nederlaget.

– Gjennom alle disse årene har vi faktisk aldri gjort dette før. Det er superkult at vi fikk gjort det på et slikt toppunkt i begge våre karrierer, sa Williams.

– Fyren er fantastisk, han er den største gjennom tidene. Han har en slik karisma både på og utenfor banen, fortsatte amerikaneren om den sveitsiske publikumsfavoritten Federer.

Sveitsisk seier

Federer og Bencic vant tirsdagens doublekamp i strake sett 4-2, 4-3. Dermed vant Sveits 2-1 over USA i lagturneringen i australske Perth. Federer og Williams hadde tidligere på dagen vunnet hver sin singlekamp.

Federer fastslo at også han hadde hatt det svært morsomt i stjernemøtet mot Williams.

– Jeg var nesten et nervevrak før kampen og tenkte mye på returene. Folk snakker mye om serven hennes, og det forstår jeg virkelig. Serven din er litt bedre enn min, Serena. Jeg hadde det veldig morsomt mot en fantastisk mester, sa sveitseren.

Federer og Williams er blant tennisens største spillere og har begge vunnet alle fire Grand Slam-turneringer. Federer har i alt vunnet 20 Grand Slam-titler, mens Williams står med hele 23.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer