Federer servet Söderling i senk

Slo svensken ut av Wimbledon.

GAME OVER: Robin Söderling ble ikke overraskende slått ut av Roger Federer. Foto: AFP
GAME OVER: Robin Söderling ble ikke overraskende slått ut av Roger Federer. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Denne gang klarte han å holde følge med Roger Federer gjennom kampen, men Robin Söderling måtte likevel erkjenne et nytt nederlag da han røk ut av Wimbledon.

Svensken overrasket alle da han spilte seg til finale i Grand Slam-turneringen French Open for tre uker siden. Da ble Federer for sterk i finalen. Mandag barket de to sammen i Wimbledons åttedelsfinale.

Både Federer og hans svenske motstander så ut til å stortrives i sommervarmen på All England Club. Med knallsterke server fra begge hold ble det en jevn kamp.

Federer hadde imidlertid det lille ekstra som sikret seier i strake sett, med sifrene 6-4, 7-6, 7-6. Söderling kan likevel fryde seg over at han denne gang klarte å holde følge med sveitseren gjennom hele kampen.

- Det var en konkurranse mellom servere. Det er vanskelig å bedømme en slik kamp. Men formen min var flott, jeg flyttet meg rundt bra, sier Federer.

- Det var en farlig kamp. Robin servet veldig bra. Heldigvis servet han en dobbeltfeil i det siste tiebreaket. Hvis ikke hadde det nok blitt fire sett, legger sveitseren til.

Verdenstoeren kjemper om mer enn «bare» sin sjette Wimbledon-triumf. Vinner han gressturneringen, er han igjen verdensener. I tillegg blir han historisk med 15 Grand Slam-titler i karrieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer