Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federer slo Djokovic i Cincinnati-finalen

Tok sin femte tittel i turneringen.

;ESTER: Roger Federer med trofeet. Foto: SCANPIX/Nick Laham/Getty Images/AFP
;ESTER: Roger Federer med trofeet. Foto: SCANPIX/Nick Laham/Getty Images/AFP Vis mer

Verdensener Roger Federer tok sin femte tittel i tennisturneringen Cincinnati Masters da han slo Novak Djokovic i søndagens finale.

Federer dominerte i åpningssettet og vant 6-0, men fikk hardere motstand i neste sett. Likevel vant sveitseren til slutt 7-6 (9-7) og sikret 2-0-seier i finalen.

- Det har vært en lang sommer. Overgangen fra gress til hardcourt er ikke lett, men alle må gjennom det. Selv når jeg har spilt så bra som nå, forventer jeg ikke å vinne disse store kampene. Det har vært en flott uke for meg, sa Federer.

Han har tidligere vunnet samme turnering i 2005, 2007, 2009 og 2010. Federer tok sin sjette seier på ATP-touren i årets sesong.

Med seieren i Cincinnati blir Federer også den store favoritten i US Open i New York. Grand Slam-turneringen starter 27. august.

Tittelforsvarer Djokovic har likevel ikke gitt opp håpet om en ny US Open-tittel. Han vant Toronto Masters sist uke og var fornøyd med finaleplassen i Cincinnati.

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle komme så langt denne uken etter at jeg vant i Canada. Dette er et flott resultat for meg. Forhåpentligvis vil det lede meg mot en bra US Open, sa serberen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media