Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federer står over Halle-turnering

Sparer seg til Wimbledon.

STÅR OVER: Federer trenger hvile etter Roland-Garros i Paris, og står over ATP-turneringen i Halle denne uken. I Roland-Garros kom han til finalen, men der ble det tap mot Rafael Nadal. Foto: AFP Photo / Miguel Medina / Scanpix
STÅR OVER: Federer trenger hvile etter Roland-Garros i Paris, og står over ATP-turneringen i Halle denne uken. I Roland-Garros kom han til finalen, men der ble det tap mot Rafael Nadal. Foto: AFP Photo / Miguel Medina / Scanpix Vis mer

Tennisstjernen Roger Federer (30) tar ingen sjanser foran Wimbledon og står over ATP-turneringen i Halle denne uken. Federer trenger hvile etter Roland-Garros i Paris. Da kom han til finalen, men der ble det tap mot Rafael Nadal.

Sveitseren har også hatt problemer med en vond lyske, og den tidligere verdenseneren tør ikke å risikere at han slår opp skaden før Grand Slam-turneringen i London. Gressturneringen i Halle var en viktig del av oppkjøringen til Wimbledon, som starter 20. juni. — Kroppen og spesielt lysken min trenger hvile etter Roland-Garros. Jeg er svært skuffet, for Halle er favoritturneringen min på ATP-touren. Men det ville vært for stor risiko, skriver Federer på turneringens hjemmeside. Federer har vunnet Wimbledon seks ganger. Siste seier kom i 2009.

(NTB)