Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federer vant for 13. gang på rad

Suveren tenniskonge.

Verdenseneren Roger Federer fra Sveits gikk til topps i Masters Cup i tennis søndag. Samtidig vant han sin 13. finaleseier på rad.

Lleyton Hewitt var sjanseløs og ble slått 6-3, 6-2 i finalen i Houston, i en 4,45 millioner dollar-turnering. Federer kunne ta med seg 1,52 millioner dollar (vel 10 millioner kroner) hjem etter seieren.

23-åringen vant sin 17. strake kampseier. Forrige gang han ble slått var i annen runde i OL-turneringen i Aten i august.

- Det jeg har oppnådd i år har bare vært helt fantastisk. Jeg har nådd mine mål, og da bryr jeg meg ikke så mye med om jeg har slått noen rekorder på veien, sa Federer etter at Hewitt var feid av banen i Houston.

- Jeg må innrømme at dette er en fantastisk slutt på halvannet år der jeg har hatt en rakettaktig framgang, mente han.

Lleyton Hewitt var full av lovord om motstanderen sin. Han var ikke redd for å gi Federer masse skryt.

- I løpet av det siste halvannet året har han tatt topptennisen opp på et helt nytt nivå, sa australieren, som gikk til topps i Masters Cup i 2001 og 2002.

(©NTB)

<B>HELT KONGE:</B> Roger Federer tok sin 13. finaleseier på rad da han i går beseiret Lleyton Hewitt i Tennis Masters Cup.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media