Federer vant tross sykdom

Slo Denis Kudla i Indian Wells.

SMÅSYK: Roger Federer følte seg ikke helt i slag, men tok seg likevel enkelt videre til 3. runde av tennisturneringen i Indian Wells søndag. Foto: Reuters / Danny Moloshok / Scanpix
SMÅSYK: Roger Federer følte seg ikke helt i slag, men tok seg likevel enkelt videre til 3. runde av tennisturneringen i Indian Wells søndag. Foto: Reuters / Danny Moloshok / ScanpixVis mer

Roger Federer følte seg ikke helt i slag, men tok seg likevel enkelt videre til 3. runde av tennisturneringen i Indian Wells søndag.

Et magevirus har slått ut flere spillere i turneringen i California. Federer fortalte etter søndagens kamp at han også følte seg litt småsyk, men at han var i bedre form enn resten av familien, som sliter med annen sykdom.

- Jeg har en blanding av begge deler. Jeg har ikke så veldig høy feber, men jeg brygger på noe. Jeg er den friskeste i familien, de andre sliter mer, sa Federer.

Sveitseren hadde likevel få problemer mot Denis Kudla i søndagens 2.-rundekamp. Han vant 6-4, 6-1. I neste runde venter canadiske Milos Raonic.

Federer vant turneringen tre år på rad i perioden 2004-2006.

Victoria Azarenka, tok seg videre til 4. runde i kvinnenes turnering. Den hviterussiske verdenseneren knuste russiske Svetlana Kuznetsova 6-1, 6-2.

(NTB)