Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federer var nær å ryke ut - slet seg videre

- Jeg er lettet.

SLET SEG VIDERE: Det holdt på å gå galt for tennisstjernen Roger Federer da singleturneringen i OL startet lørdag. Sveitseren ble tvunget ut i tre sett mot colombianske Alejandro Falla. Foto: AP Photo/Elise Amendola
SLET SEG VIDERE: Det holdt på å gå galt for tennisstjernen Roger Federer da singleturneringen i OL startet lørdag. Sveitseren ble tvunget ut i tre sett mot colombianske Alejandro Falla. Foto: AP Photo/Elise Amendola Vis mer

Det holdt på å gå galt for tennisstjernen Roger Federer da singleturneringen i OL startet lørdag. Sveitseren ble tvunget ut i tre sett mot colombianske Alejandro Falla.

Den ferske Wimbledon-mesteren tapte ett sett til Falla, men den store skrellen uteble til slutt. Federer gikk videre til annen runde med 6-3, 5-7, 6-3.

30-åringen ledet også annet sett 5-3, men mistet plutselig grepet og tapte tre matchballer. Dermed kom Falla, som er ranket som nummer 51 i verden, bakfra og utlignet.

I tredje sett tok Federer seg sammen. Falla brøt én serve, men det var ikke nok til å ta fra avansementet til den sveitsiske tenniskongen.

- Det er godt å være tilbake (etter å ha vunnet Wimbledon), men det er mye hardere å starte på nytt og vite at alle kamper er som en finale. Jeg er lettet og håper å holde spillet oppe, sa Federer etter kampen.

Federer møter franske Julien Benneteau i neste runde.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media