Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Federers stikk: - Han spilte overraskende dårlig

FINALEKLAR: Roger Federer. Foto: NTB Scanpix
FINALEKLAR: Roger Federer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Roger Federer er klar for finalen i Indian Wells-turneringen i California. Veteranen slo Jack Sock 2-0 i sett i semien. Søndag venter landsmannen Stan Wawrinka.

Tennisstjernen Federer (35), som gikk til semifinalen etter seier på walkover mot en syk Nick Kyrgios, vant 6-1, 7-6 (7-4) mot Sock lørdag.

– Sock spilte overraskende dårlig i det første settet, men det andre settet ble tøffere. Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å vinne kampen i strake sett, sa Federer i et intervju med Sky Sports etter kampslutt.

Han ser veldig fram til søndagens helsveitsiske finale.

– Det blir tøft. Stan har variasjon og kraft. Han er i god form også. Han føler nok at han ikke har noe å tape. Vi spiller best av tre sett, så jeg må komme meg tidlig ut av startblokkene, la 35-åringen til.

Tidligere lørdag vant Stan Wawrinka 6-3, 6-2 mot spanske Pablo Carreño i sin semifinale.

– Det føles utrolig bra å være klar for finalen. Jeg er fornøyd med måten jeg spiller på, sa Wawrinka.

Federer og Wawrinka møttes i semifinalen i Australian Open i januar. Der vant Federer 3-2 i sett. Federer vant også turneringen etter seier mot rivalen Rafael Nadal i finalen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media