Feid av banen

ST. DENIS (Dagbladet): Ronaldo ble trøstet av Bebeto. Han så langt etter 22 verdensmestrer ute på æresrunde. Så ristet han litt på hodet og småsparket i torva. Det var ikke hans dag. Det var veldig langt fra å være Ronaldos dag på Stade de France i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mindre ballkontakt har supergutten knapt hatt i løpet av en fotballkamp.

En gang var han nesten igjennom. Men Fabien Barthez var raskere og Ronaldo fikk så mye juling i den duellen du kan se på bildene at han virket rystet for resten av kvelden. Da han fikk sin andre mulighet, en halvsjanse fra skrått hold, satte han ballen rett i fanget på Barthez.

Og stort mer er det ikke å nevne. Ronaldo var anonym, bleik, en skygge av seg selv. Ikke noe satt, pasningene var ikke bra, driblingene gikk i potta, alt ble feil.

Rett fra sjukehus

En time før kampen gikk alarmen i pressesenteret på Stade de France i går.

- Ronaldo spiller ikke!

For Ronaldo hadde vondt i beinet og måtte til sjukehus-sjekk med den venstre ankelen sin.

Han kom til stadion lenge etter de andre spillerne. Men han kom med ei friskmelding og var inne på lagoppstillinga i en fei.

Denne gangen hjalp det bare ikke.

Mistet venner

Brasiliansk fotball mistet en del venner i går. Og det er greit nok. For Brasil oppførte seg ikke som sanne venner skal gjøre. Brasil sviktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer