Feide Ajax av banen

Ajax- Molde 2- 5 (2- 1). - Sjokkerende bra, sier Molde-trener Erik Brakstad til Dagbladet etter gårsdagens utklassingsseier over fotballgiganten Ajax. I 70 minutter holdt stjernegalleriet koken. Så overtok Moldes nye spisstornado, Svein Tore Brandshaug, og gjorde reint bord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av 17 magnetiske minutter lagde han hat-trick på gamle Ajax stadion. Publikum trodde ikke helt det de så.

- For meg var det en veldig artig opplevelse. Tre mål mot Ajax gir også mye selvtillit, sier Svein Tore Brandshaug til Dagbladet.

Målshowet hans startet etter at Ole Bjørn Sundgot hadde utliknet hjemmelagets 2- 0 ledelse.

- 2- 3 målet var et skudd i det lengste hjørnet, etter at jeg først hadde tatt ei skuddfinte. De to siste scoringene var temmelig like, og kom begge på cornere fra Stian Ohr, sier en lykkelig Brandshaug etter sjokkseieren.

Potensial

Siden juli i fjor har gårsdagens Molde-helt vært i A-stallen. Svein Tore Brandshaug har gått gradene i klubben, og vært fast inventar på aldersbestemte landslag siden 16-årsalderen. Han spiller indreløper, og kombinerer fotballen med skolegang.

- Jeg går siste året på Molde videregående, så det ligger an til en svært travel vår, sier den 1,87 meter høye og 74 kg tunge angrepskometen.

I stedet for å tenke proffspill, er han mest opptatt av å utvikle potensialet sitt på banen.

- Styrken min er bra teknikk og godt blikk for spillet. Svakhetene er duellspillet og langpasningene. Det må jeg gjøre noe med, sier Svein Tore Brandshaug.

Proffspill kan han tidligst tenke seg om seks- sju år.

- Jeg er ikke moden for det ennå. Nå gjelder det å gå gradene i Molde. Går det som vi tror, skal vi kjempe helt i toppen utover sesongen, sier Brandshaug.

  • NB! Jari Litmanen spilte ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer