Kjetil Rekdal fortsetter i Start

Feier all tvil til side. Nå har Rekdal fokus på opprykk

Kjetil Rekdal skal riste av seg Start-nedturen fortest mulig. Nå starter jobben for opprykk i 2019 og Eliteseriespill i 2020.

SPESIELLE DAGER: Kjetil Rekdal rykket ned med Start lørdag kveld. Et døgn seinere fikk han Kniksens hederspris. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
SPESIELLE DAGER: Kjetil Rekdal rykket ned med Start lørdag kveld. Et døgn seinere fikk han Kniksens hederspris. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): For fotballegenden Kjetil Rekdal (50) ble det ei spesiell helg.

Først rykket han ned med Start. Dagen etter fikk han den gjeveste utmerkelsen du kan få i norsk fotball, Kniksens hederspris.

Det var en rørt, overrasket og ydmyk Rekdal som mottok prisen, men han bedyret at tankene allerede var på vei tilbake til Kristiansand og Start. Der gikk han noen viktige dager i møte.

- Fotballen består av oppturer og nedturer, tøffe tak og hyggelige tak. Du får ikke endret det. Det er ingen som vinner alle kamper. Man må gjøre det maksimale ut av det, det er utfordringa uansett hvor du holder på, sier Rekdal til Dagbladet.

Lengre perspektiv

For alle som skulle være i tvil: Kjetil Rekdal har intensjon om å fortsette i Start også etter nedrykket.

- Det var bestemt da jeg kom. Jeg hadde en trivelig jobb i Eurosport, der jeg trivdes, og skulle jeg slutte i den, var det ikke snakk om et prosjekt på et halvt år. Da måtte jeg ha et lengre perspektiv på det, sier Rekdal.

Rekdal signerte en treårskontrakt med sørlandsklubben.

Dagbladets kommentator Morten Pedersen skrev etter nedrykket at meget informerte kilder kunne fortelle at John Arne Riise snuser på «Rekas» jobb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer