FERDIG I POMPEY: I går fikk Bjørn Helge Riise beskjed om at utlånsperioden i Portsmouth definitivt var over. Dermed returnerer lillebror Riise til Fulham, og mer benketilværelse venter. John Arne Riise tror at lillebroren blir lånt ut igjen i januar.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
FERDIG I POMPEY: I går fikk Bjørn Helge Riise beskjed om at utlånsperioden i Portsmouth definitivt var over. Dermed returnerer lillebror Riise til Fulham, og mer benketilværelse venter. John Arne Riise tror at lillebroren blir lånt ut igjen i januar. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Feig manager sendte Riise hjem fra Portsmouth

Storebror tror han forsvinner fra Fulham igjen snart.

CARDIFF (Dagbladet): I går fikk Bjørn Helge Riise beskjed om at utlånsperioden i Portsmouth definitivt var over. Dermed returnerer lillebror Riise til Fulham, og mer benketilværelse venter.

Ifølge lagkamerat i Fulham og storebror Riise ble lillebroren mest irritert på overskriftene i norske nettaviser som fastslo at lilebror Riise ikke var god nok for Championship-klubben til Erik Huseklepp.

- Han blir irritert når han ser sånne overskrifter som det var i går på nettet, men han går videre. «Life goes on», og nå er han i Fulham og trener hardt igjen, sier John Arne Riise da Dagbladet møter ham i forbindelse med lørdagens landskamp mot Wales.

For ifølge både Bjørn Helge og John Arne er det langt fra sannheten at yngstemann ikke var god nok for Portsmouth.

- Det var en manager som tok ham dit, og da fikk han spille hver kamp. Så gikk han til en annen klubb og så tok en annen over. Han nye var en stor pyse. Han sa ting til Bjørn Helge som han ikke fulgte opp. Han ville ha mer rutine i laget, sa han til Bjørn Helge.

- Men det var ingen som hadde mer rutine enn Bjørn Helge, så det var litt rart. Jeg tror han bare satset på dem som hadde vært i klubben lenge. Det er «fair enough», men at han ikke var god nok er feil. Det var bare en trener som var litt redd for å forandre på laget.

John Arne tror ikke lillebror må holde ut benketilværelsen i Fulham så veldig lenge.

- Jeg regner med at han enten blir solgt eller går på nytt lån igjen i januar, sier John Arne til Dagbladet.