- Feil å skylde på Semb

SAS-HOTELLET (Dagbladet.no): - Tull, sier Eirik Bakke om diskusjonen rundt Nils Johan Semb. Mens folket er kritisk får treneren støtte av spillerne dagen derpå. Se video!

Leserne er brutale i sin dom etter sju kamper uten seirer og 1-1 hjemme mot Hviterussland i går. De fleste i den opphetede

Semb-debatten hos Dagbladet.no deler dette synet:

«Kjære Semb, skriver Baltazar. Hvorfor kan du ikke la norske fotballtilhengere få det de aller mest ønsker, at du skal trekke deg?»

76 prosent mot Semb

Tre av fire lesere svarer i dag «ja» på spørsmålet om Semb bør trekke seg. Men noen av leserne forsvarer fortsatt landslagssjef Nils Johan Semb.

«Vel, vi er ganske mange som tror at Semb er rett mann, vi finner ingen andre som innehar de kvalitetene som Nilsemann har. Lykke til med å sjikanere andre..» skriver Pietro.

Da landslaget sto opp på SAS-hotellet i dag tidlig var stemningen fortsatt postitiv til sjefen. Eirik Bakke mener det er «tull» å diskutere om Semb er rett mann for Norge.

- Den diskusjonen har vi hatt før, det er bare noe dere journalister holder holder på med for å ha noe å skrive om, sier Eirik Bakke til Dagbladet.no.

Semb gjør en god jobb

Han vil heller at fokuset kommer over på han og de andre spillerne som ikke klarer å score.

- Vi er i en bølgedal vi prøver å komme opp av. Det er feil å skylde på treneren, det er vi som er ute på banen, sier Leeds-proffen.

Heller ikke lagkaptein Henning Berg har noen forståelse for at leserne stiller spørsmålstegn ved Semb.

- Det er ikke hans skyld at vi ikke får resultater. Han gjør en god jobb, sier Henning.

Det samme synes også Jo Tessem, Vidar Riseth og Trond Andersen.

- Vi spillerne står samlet om dette, og vi vil ikke delta i noen debatt om Nils Johan, sier Riseth.