- Feil å skylde på Semb

SAS-HOTELLET (Dagbladet.no): - Tull, sier Eirik Bakke om diskusjonen rundt Nils Johan Semb. Mens folket er kritisk får treneren støtte av spillerne dagen derpå. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Leserne er brutale i sin dom etter sju kamper uten seirer og 1-1 hjemme mot Hviterussland i går. De fleste i den opphetede

Semb-debatten hos Dagbladet.no deler dette synet:

«Kjære Semb, skriver Baltazar. Hvorfor kan du ikke la norske fotballtilhengere få det de aller mest ønsker, at du skal trekke deg?»

76 prosent mot Semb

Tre av fire lesere svarer i dag «ja» på spørsmålet om Semb bør trekke seg. Men noen av leserne forsvarer fortsatt landslagssjef Nils Johan Semb.

«Vel, vi er ganske mange som tror at Semb er rett mann, vi finner ingen andre som innehar de kvalitetene som Nilsemann har. Lykke til med å sjikanere andre..» skriver Pietro.

Da landslaget sto opp på SAS-hotellet i dag tidlig var stemningen fortsatt postitiv til sjefen. Eirik Bakke mener det er «tull» å diskutere om Semb er rett mann for Norge.

- Den diskusjonen har vi hatt før, det er bare noe dere journalister holder holder på med for å ha noe å skrive om, sier Eirik Bakke til Dagbladet.no.

Semb gjør en god jobb

Han vil heller at fokuset kommer over på han og de andre spillerne som ikke klarer å score.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer