STØTTES: Sportssjef Kjetil Strandbråten (høyre) får støtte av leder for kombinertkomiteen, Paul Einar Borgen ( til venstre). Her med Trond Einar Elden.
Foto: Claes-Tommy Herland, Norges Skiforbund / SCANPIX

HANDOUT
STØTTES: Sportssjef Kjetil Strandbråten (høyre) får støtte av leder for kombinertkomiteen, Paul Einar Borgen ( til venstre). Her med Trond Einar Elden. Foto: Claes-Tommy Herland, Norges Skiforbund / SCANPIX HANDOUTVis mer

- Feil bilde av situasjonen

Leder av kombinertkomiteen, Paul Einar Borgen, slår tilbake mot medieoppslagene rundt sportssjef Kjetil Strandbråten.

|||

Leder av kombinertkomiteen, Paul Einar Borgen, slår tilbake mot medieoppslagene rundt sportssjef Kjetil Strandbråten.

- Dette er ikke en persondiskusjon, og oppslagene gir et skjevt bilde av situasjonen. I en utøverevaluering som dette er det klart at man tar opp det som har fungert godt og de områdene som bør forbedres rundt landslaget fram mot neste sesong. En åpen dialog rundt dette er en forutsetning for å utvikle oss i riktig retning. Dagens (torsdag) møter med utøverne reflekterer ikke de ensidige medieoppslagene rundt Kjetil Strandbråten.

- Vi er fortsatt midt oppe i evalueringen. I løpet av helgen og mandagen skal vi i møte med teamene. Så samler vi alle tilbakemeldingene fra årets sesong. Så skal vi ta de grepene som vi mener er nødvendig og som økonomien tillater, sier Borgen.

 - Vi er veldig fornøyd med evalueringen i dag. Vi stoler 100 prosent på at kombinertkomiteen kommer til å ta de nødvendige grepene som trengs, og at de kommer fram til en løsning som fungerer for alle, sier tillitsvalgt på laget, Jan Schmid.

(NTB)