Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Feil drakter, rett resultat for Bayern

Bayern München hadde med seg feil drakter til bortemøtet med Köln, men kastet på seg hvite treningsdrakter og vant 2-0.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kampen i Köln ble utsatt i 10 minutter da det viste seg at Bayern kom i sine vanlige røde drakter, samme farge som vertene. Men Bayern-spillerne tok på seg sine hvite treningsdrakter uten nummer og navn, og kampen kunne starte.

- Det er bra at menneskelige feil kan oppstå også i en storklubb som Bayern. Vi kuttet av ermene på treningsdraktene, og det var det, sa Bayern-manager Uli Höness.

Claudio Pizarro fra Peru satte inn ett mål i hver omgang og er dermed oppe i seks scoringer denne sesongen. Bare lagkamerat Giovane Elber er bedre med sine sju fulltreffere.

Bayern München har åtte strake seirer og leder Bundesligaen ett poeng foran Leverkusen, som vant 4-1 borte mot 1860 München. Verken Vidar Riseth eller Erik Mykland spilte i en kamp der Leverkusens Lucio fikk marsjordre midt i 2. omgang. Da var stillingen 1-1, men med ti mann på banen scoret Leverkusen tre ganger i løpet av de siste 12 minuttene.

Jan Derek Sørensen fikk spille det siste kvarteret da Borussia Dortmund vant 2-0 borte mot Energie Cottbus. Og nordmannen fikk være med på moroa: Ricken og Amoroso satte inn målene på tampen.

  • Kaiserslautern er nå på tredjeplass etter 0-0 mot Schalke, mens Sørensens klubb følger på plassen bak.

    (NTB)

Hele Norges coronakart