JUBEL: Chelsea tok tre nye poeng etter seieren over Arsenal på Stamford Bridge i dag. Foto: EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA / NTB Scanpix
JUBEL: Chelsea tok tre nye poeng etter seieren over Arsenal på Stamford Bridge i dag. Foto: EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA / NTB ScanpixVis mer

Feil spiller fikk rødt kort da Arsenal gikk på pinlig stortap mot Chelsea

6-0 på Stamford Bridge.

(Dagbladet): Arsene Wenger ledet i dag Arsenal i sin kamp nummer 1000.

På Stamford Bridge møttes to lag som begge kjemper helt i toppen av Premier League.

Før dagens kamp toppet Chelsea tabellen med 66 poeng, fire poeng foran Arsenal, som har en kamp mindre spilt på en tredjeplass.

Tidlig scoring Begge lagene startet friskt, og etter bare fire minutter scoret Eto'o, og sendte hjemmelaget i ledelsen etter en fin kontring.

Bare to minutter senere satte Schürrle inn 2-0 til hjemmelaget, etter at Cazorla mistet ballen på midten, og Matic får tak i den.

Etter 14 minutter fikk Chelsea en ny stor sjanse, men Oxlade-Chamberlain styrte ballen utenfor mål med en hånd, og Chelsea fikk straffe.

Hazard satte ballen sikkert i mål, 3-0 til Chelsea etter 17 minutter.

- Jeg mener kampen var over på 2-0 etter sju minutter. Vi startet perfekt, og da vi fikk straffesparket, var alt avgjort, sa Chelsea-manager José Mourinho etter kampen.

Feil spiller Samtidig fikk også Kieran Gibbs det røde kortet av dommer Andre Marriner for usportslig oppførsel, men det var Oxlade-Chamberlain som slo ballen utenfor, noe det så ut som at han også ga beskjed til dommeren om, uten at det gjorde noen forskjell.

Spillet roet seg litt ned, men noen få minutter før pause satte Oscar inn 4-0 til hjemmelaget.

- En bisarr førsteomgang, fotballen slutter aldri å overraske, sier Erik Thorstvedt i TV2s studio i pausen.

FEIL MANN: Arsenals Kieran Gibbs fikk rødt kort av dommer Andre Marriner for usportslig oppførsel, men det var Oxlade-Chamberlain som brukte hånden til å styre ballen utenfor mål. Foto: AFP PHOTO / Glyn Kirk / NTB Scanpix
FEIL MANN: Arsenals Kieran Gibbs fikk rødt kort av dommer Andre Marriner for usportslig oppførsel, men det var Oxlade-Chamberlain som brukte hånden til å styre ballen utenfor mål. Foto: AFP PHOTO / Glyn Kirk / NTB Scanpix Vis mer

Studio snakket også om situasjonen da Chelsea fikk straffe, og Gibbs ble utvist.

- Det er Chamberlain som handser, og Gibbs som får det røde kortet, dommerduoen bommer på hvem som skal ut, så det er ikke rart det koker, sier Petter Myhre.

- Dette kommer til å følge dommeren lenger, sier Thorstvedt.

Målfest Andre omgang startet noe roligere, men etter 65 minutter satte Oscar sitt andre mål for dagen, og sendte Chelsea opp i en 5-0-ledelse.

Chelsea var likevel ikke mette, og da Salah kom alene med keeperetter drøye 70 minutter hadde han lite problemer med å sende Chelsea opp i en 6-0-ledelse.

Kampen endte 6-0 på Stamford Bridge i Wengers jubileumskamp, men det var nok ikke sånn han så for seg at dagen skulle bli.

Chelsea topper nå tabellen med 69 poeng, og Arsenal blir stående med sine 62, men med en kamp mindre spilt.