Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Feilaktig stemplet som en som har truet en dommer på livet

Tollefsen klager etter utestengelse.

SLÅR TILBAKE:  Ole-Kristian Tollefsen nekter for at han har truet en dommer på livet og aksepterer ikke utestengelsen. Foto: Håkon Eikesdal
SLÅR TILBAKE: Ole-Kristian Tollefsen nekter for at han har truet en dommer på livet og aksepterer ikke utestengelsen. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

Ole-Kristian Tollefsen vil ikke ha hengende over seg at han skal ha truet noen på livet. Han vil ha dommen fra disiplinærnemnda i SHL opphevet.

Tirsdag ble Tollefsen utestengt i fem kamper for angivelig å ha kommet med drapstrusler mot en linjemann i lørdagens kamp mot Brynäs.

- Å bli feilaktig stemplet som en som har truet en dommer på livet er noe jeg ikke kan godta, sier Färjestads lagkaptein i et intervju med FBKplay.

Tollefsen får støtte av klubbens general manager, Håkan Loob. Loob er dessuten kritisk til hvordan saken er blitt behandlet.

- Når det gjelder så grove beskyldninger anser jeg nok at beslutningsprosessen burde foregått på en annen måte. Vi stoler 100 prosent på Tollefsen i denne saken, sa Loob.

- Jeg synes det hele er synd. Dette er en dom som vil følge meg for resten av livet. Jeg synes ikke noe om det ettersom det er noe jeg ikke har gjort, sa nordmannen.

Tollefsen sa at han søndag tok kontakt med linjemannen og beklaget situasjonen på telefon.

- Jeg forklarte at hvis han følte det som en mordtrussel, så ba jeg om unnskylding for det. Han svarte bare at han hadde levert en rapport og så var det opp til disiplinærnemnda, sa den norske landslagskapteinen.

Situasjonen som skjedde i midtperioden i lørdagens beskrev Tollefsen slik: - Han (linjedommeren) tok nakkegrep på meg sånn at jeg ikke fikk puste, så jeg «freaket ut». Da spurte jeg egentlig bare rett ut: «Det kjennes som om jeg skal dø når du gjør sånn. Vil du at jeg skal gjøre det samme på deg, sånn at det kjennes ut som at du skal dø?». Det tok han som en drapstrussel.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling