- Feilaktig stemplet som en som har truet en dommer på livet

Tollefsen klager etter utestengelse.

SLÅR TILBAKE:  Ole-Kristian Tollefsen nekter for at han har truet en dommer på livet og aksepterer ikke utestengelsen. Foto: Håkon Eikesdal
SLÅR TILBAKE: Ole-Kristian Tollefsen nekter for at han har truet en dommer på livet og aksepterer ikke utestengelsen. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ole-Kristian Tollefsen vil ikke ha hengende over seg at han skal ha truet noen på livet. Han vil ha dommen fra disiplinærnemnda i SHL opphevet.

Tirsdag ble Tollefsen utestengt i fem kamper for angivelig å ha kommet med drapstrusler mot en linjemann i lørdagens kamp mot Brynäs.

- Å bli feilaktig stemplet som en som har truet en dommer på livet er noe jeg ikke kan godta, sier Färjestads lagkaptein i et intervju med FBKplay.

Tollefsen får støtte av klubbens general manager, Håkan Loob. Loob er dessuten kritisk til hvordan saken er blitt behandlet.

- Når det gjelder så grove beskyldninger anser jeg nok at beslutningsprosessen burde foregått på en annen måte. Vi stoler 100 prosent på Tollefsen i denne saken, sa Loob.

- Jeg synes det hele er synd. Dette er en dom som vil følge meg for resten av livet. Jeg synes ikke noe om det ettersom det er noe jeg ikke har gjort, sa nordmannen.

Tollefsen sa at han søndag tok kontakt med linjemannen og beklaget situasjonen på telefon.

- Jeg forklarte at hvis han følte det som en mordtrussel, så ba jeg om unnskylding for det. Han svarte bare at han hadde levert en rapport og så var det opp til disiplinærnemnda, sa den norske landslagskapteinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer