Feilmelding om Bridge-Martin

Har aldri meldt seg ut av Oslo-klubb.

(Dagbladet.no): Martin Andresens fotballframtid er hett stoff om dagen, og flytting til Oslo og Vålerenga nevnes stadig hyppigere som et sannsynlig utfall.

Bergens Tidende skriver at landslagskapteinen nylig har kjøpt seg hus i Oslo, og TV 2 opplyste i går kveld at Vålerenga-direktør Jan Erik Aalbu har fått beskjed om at Andresen ønsker seg til klubben.

Andresen er også kjent som en god bridgespiller.

VG kan i dag opplyse at Andresen «har meldt overgang» til Oslo-baserte Bridgekameratene. Avisa henviser til bridgeklubbens nettside, der det i nyhetsbulletinen står «18/10: Vi ønsker velkommen tilbake til klubben til: Martin Andresen».

Meldte seg aldri ut

Avisa skriver at det i bridgemiljøet sies at Martin ikke hadde meldt seg inn igjen om han ikke hadde til hensikt å bo i byen.

Imidlertid har Martin Andresen vært medlem av Bridgekameratene i alle de tre årene han har spilt for Brann. En uke før gladmeldingen om Martins «tilbakekomst», kunne bridgeklubben nemlig melde at Martin og ni andre medlemmer ville bli utmeldt fra årsskiftet.

- Det var bare snakk om en betalingspåminnelse. Martin har vært medlem hos oss siden før han flyttet til Bergen, sier klubbens forretningsfører Tommy Sandsmark til Dagbladet.no.

KORTKAPTEIN: Martin Andresen spiller kort med Steffen Iversen, Morten Gamst Pedersen og John Carew på vei hjem fra kampen mot Moldova i september. Foto: Arnt E. Folvik
KORTKAPTEIN: Martin Andresen spiller kort med Steffen Iversen, Morten Gamst Pedersen og John Carew på vei hjem fra kampen mot Moldova i september. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

Han mener VG har feiltolket ham fullstendig.

- Jeg ble oppringt og spurt om Martin hadde vært utmeldt, men forklarte at det bare var snakk om en betalingspåminnelse og sa at det ikke var noen dramatikk i dette.

Blant de 200 beste

Sandsmark tror Martin Andresen har ligget litt lavt på bridgefronten i det siste.

- Men jeg har da sett navnet hans på et par resultatlister, sier han.

Og i Bridgekameratene er man imponert over Andresens framgang rundt kortbordet.

- Han har bare spilt aktivt i 4-5 år og er allerede blant de 200 beste i landet. Og Norge er regjerende verdensmester i bridge, sier Sandsmark.

- Han er en veldig skikkelig bridgespiller. Om han hadde satset fullt på dette, kunne han blitt veldig god, sier Bridgekameratenes leder Christel Gundelach til Dagbladet.no.

Feilmelding om Bridge-Martin