Feilmelding om Bridge-Martin

Har aldri meldt seg ut av Oslo-klubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Martin Andresens fotballframtid er hett stoff om dagen, og flytting til Oslo og Vålerenga nevnes stadig hyppigere som et sannsynlig utfall.

Bergens Tidende skriver at landslagskapteinen nylig har kjøpt seg hus i Oslo, og TV 2 opplyste i går kveld at Vålerenga-direktør Jan Erik Aalbu har fått beskjed om at Andresen ønsker seg til klubben.

Andresen er også kjent som en god bridgespiller.

VG kan i dag opplyse at Andresen «har meldt overgang» til Oslo-baserte Bridgekameratene. Avisa henviser til bridgeklubbens nettside, der det i nyhetsbulletinen står «18/10: Vi ønsker velkommen tilbake til klubben til: Martin Andresen».

Meldte seg aldri ut

Avisa skriver at det i bridgemiljøet sies at Martin ikke hadde meldt seg inn igjen om han ikke hadde til hensikt å bo i byen.

Imidlertid har Martin Andresen vært medlem av Bridgekameratene i alle de tre årene han har spilt for Brann. En uke før gladmeldingen om Martins «tilbakekomst», kunne bridgeklubben nemlig melde at Martin og ni andre medlemmer ville bli utmeldt fra årsskiftet.

- Det var bare snakk om en betalingspåminnelse. Martin har vært medlem hos oss siden før han flyttet til Bergen, sier klubbens forretningsfører Tommy Sandsmark til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer