Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Feilskjær kostet Nina Løseth en topplassering i Courchevel

Kjørte ned til 8.-plass.

ET STYKKE OPP: Løseth endte på en 8.-plass, 1,78 sekund bak vinneren Marlies Schild. Østerrikeren var overlegen i annen omgang og slo svenske Frida Hansdotter med 33/100 sekund. Søsteren Bernadette Schild var ytterligere 88 hundredeler bak på tredjeplass. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
ET STYKKE OPP: Løseth endte på en 8.-plass, 1,78 sekund bak vinneren Marlies Schild. Østerrikeren var overlegen i annen omgang og slo svenske Frida Hansdotter med 33/100 sekund. Søsteren Bernadette Schild var ytterligere 88 hundredeler bak på tredjeplass. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Vis mer

Nina Løseth hadde et kostbart feilskjær i finaleomgangen, men kjørte inn til 8.-plass under verdenscupslalåmen i franske Courchevel.

Hun var nummer ni etter første omgang. Et feilskjær omtrent ved første mellomtid i finaleomgangen gjorde at den norske jenta ikke kunne hamle opp med de aller beste tirsdag.

Løseth endte 1,78 sekund bak vinneren Marlies Schild. Østerrikeren var overlegen i annen omgang og slo svenske Frida Hansdotter med 33/100 sekund. Søsteren Bernadette Schild var ytterligere 88 hundredeler bak på tredjeplass.

Finaleomgangene har ofte vært Løseths sterke side. For en måned siden kjørte hun inn til sjuendeplass i slalåmåpningen i finske Levi. Da hadde hun nest beste tid i annen omgang.

For Nina Løseths lillesøster Mona ble det ingen stor dag i Courchevel. Hun kjørte ut i første omgang.

(NTB)