Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Feirer gevinst på 44 millioner med overtidsjobbing

Vestfoldmann alene om gigantisk førstepremiepott i V75.

SIKRET GEVINST: Da han kusket Dakadak til seier i sjuende løp, sørget Erik Høitomt for at en spiller fra Vestfold sikret seg hele førstepremiepotten på 44 millioner kroner.Foto: HESTEGUIDEN.COM
SIKRET GEVINST: Da han kusket Dakadak til seier i sjuende løp, sørget Erik Høitomt for at en spiller fra Vestfold sikret seg hele førstepremiepotten på 44 millioner kroner.Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

(Dagbladet): Som Dagbladets travekspert Bengt Berg forutså foran lørdagens V75-løp på Jarlsberg travbane, fikk superkusk Erik Høitomts evner i sulkyen stor betydning for utfallet i kampen om den astronomiske potten.

Da Høitomt kusket Dakadak til seier i sjuende løp, kunne én, enslig spiller fra Vestfold slippe jubelen løs da han sikret seg en førstepremieutbetaling på svimlende 44 millioner kroner - den fjerde største utbetalingen noensinne fra Norsk Rikstoto.

- Det er jo å bli alene om V75-potten alle drømmer om, og nå har det skjedd meg. Jeg fylte ut en bong med banker på Dakadak i V75-7. Eirik Høitomt er en ypperlig kusk, og jeg stolte på ham. Jeg hadde også bestemt meg for å ha med en «dritthest» - en som nesten ikke var spilt. Valget falt på Bjørnemyr Fresa i V75-5, og visst vant ikke 13. valget sammen med Gunnar Austevoll. Det er helt tydelig at dette er min dag, sier den glade vinneren til rikstoto.no.

Han var allerede alene om førstepremien foran siste løp, og da Høitomt og Dakadak tok teten tidlig, skjønte han at det kom til å gå veien.

- Jeg ble ganske rolig da hesten tok teten. Jeg skjønte at Dakadak ville ha en kjempesjanse til å vinne da teten var erobret, men samtidig har jeg vært med i dette gamet lenge nok til å ikke innkassere noe på forskudd. Da hesten passerte mållinjen og seieren var i boks, fikk jeg en ubeskrivelig lykkefølelse. Den har ikke sluppet taket, sier vestfoldmannen som ønsker å være anonym.

Han spiller ukentlig på V75, men har aldri vært i nærheten av de store gevinstene. Med flere titalls millioner kroner på vei inn på konto skulle man tro at en skikkelig feiring var på sin plass, men han har ingen intensjoner om ikke å møte på jobb i morgen som opprinnelig planlagt.

- Jeg er en vanlig arbeider som har sagt ja til å jobbe ekstra overtid i morgen, så jeg skal på jobb. Men en ørliten markering hører vel med når man blir alene om V75-potten? sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media