- Feirer hardere i Bergen enn i Trondheim

Brann-gull vil toppe RBK-gull for Solli.

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): Jan Gunnar Solli fikk æren av å sette kirsebæret på toppen av iskremen, da han satte inn Branns mål nummer fem i gårsdagens totalslakt av Lillestrøm på Åråsen.

Med syv poengs ledelse og fire kamper igjen blir det stadig vanskeligere for Brann-spillerne å snakke bort de tidlige gullgratulasjonene, og etter kampen i går innrømmet Solli at han våger å glede seg littegrann til gullfest i Bergen.

– Joda, det skal godt gjøres å rote bort dette, men vi er ikke helt i mål ennå. Men det smaker av fugl når vi kan slå Lillestrøm 5-1 på bortebane, sier Solli.

26-åringen har blomstret i kantrollen for Brann, og terroriserte LSK-forsvaret sammen med Petter Vaagan Moen på motsatt side i går kveld.

Til tross for at han aldri klarte å bli helt bankers i startoppstillingen for Rosenborg, har Solli allerede fått med seg gullfeiring i Trondheim. Men på spørsmål om han vil glede seg enda mer over et Brann-gull, er telemarkingen helt ærlig:

– Sånn som stemninga er i laget nå, så må jeg nesten si at jeg vil gjøre det. Dessuten har jeg hørt rykter om at de feirer hardere i Bergen enn i Trondheim, gliser han.

GLEDER SEG: Jan Gunnar Solli får kos og klem etter å ha scoret sitt første Tippeligamål for Brann denne sesongen. Nå tør han nesten glede seg til gullfest i Bergen. Foto: Morten Holm, Scanpix
GLEDER SEG: Jan Gunnar Solli får kos og klem etter å ha scoret sitt første Tippeligamål for Brann denne sesongen. Nå tør han nesten glede seg til gullfest i Bergen. Foto: Morten Holm, Scanpix Vis mer
- Feirer hardere i Bergen enn i Trondheim