Feirer med å barbere treneren

Den franske treneren Pascal Etienne lovet å la jentene fjerne alt hår på hodet hans hvis de tok gull i Kollen. Nå er det klart for fransk barbering!

- Vi fikk ta skjegget hans da Florence Baverel tok bronsen på jaktstarten. Nå tar vi alt håret på hodet også, sier gullvinneren Corinne Niogret.

Antagelig forsvinner Pascal Etiennes hårlokker i en dundrende champagne-feiring på Holmenkollen Park Hotell i kveld. For Corinne Niogret er ikke i tvil om hvordan gullet skal feires.

- Vi skal drikke champagne. Fransk champagne selvfølgelig. Så får vi se hvordan feiringa blir utover kvelden. Vi skal også være med å kjempe om medaljer i stafetten på fredag, sier hun.

Da den franske jenta gikk ut fra siste skyting, skjønte hun at det ville bli VM-gull på samme distanse som hun vant i Anterselva-VM i 1995.

- Tidligere i løpet tenkte jeg aldri lengre enn fem skudd fram. Men da jeg gikk ut på siste runden, visste jeg at jeg ville vinne gull. Det var en deilig følelse, sa gulljenta til Dagbladet :på nettet rett etter målpassering.

BARBEREREN: I kveld tar Corinne Niogret saksa og barbermaskinen fatt. Trenerens hår faller i gullrusen.