Feiret cupfinaleseier da faren døde på tribunen

Kilmarnock-spiller fikk beskjeden ute på banen.

HJERTEINFARKT: Jack Kelly fikk et hjerteinfarkt på tribunen i sluttminuttene av oppgjøret mellom Celtic og Kilmarnock. Foto: Scanpix
HJERTEINFARKT: Jack Kelly fikk et hjerteinfarkt på tribunen i sluttminuttene av oppgjøret mellom Celtic og Kilmarnock. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Kilmarnock-spiller Liam Kelly jublet med lagkameratene etter klubbens første ligacupseier. Så fikk han beskjeden om at faren hadde kollapset på tribunen..

Det var helt på tampen i kampen at faren til Liam Kelly plutselig kollapset. Han ble raskt tatt hånd om av helsepersonell som ga ham førstehjelp like bak innbytterbenken til Kilmarnock, ifølgte The Telegraph.

Kampens bestemann, Kilmarnock-keeper Cammy Bell, ble båret rundt av ekstatiske lagkamerater da Kelly fikk beskjed om hva som utspant seg ved tribuneområdet.

Mens lagkameratene fortsatte å ta imot hyllesten fra publikum, løp den 22 år gamle midtbanespilleren av banen for å være med faren og resten av familien til et nærliggende sykehus.

Samtidig som lagkameratene løftet troféet foran supporterne, måtte Kelly se faren kjempet for livet. Han omkom ikke lenge etter kampslutt.

Fortvilelse Da spillerne kom tilbake i garderoben fikk de beskjed om hva som hadde hendt.

MISTET FAREN: Kilmarnock-spiller Liam Kelly mistet faren, Jack, etter å ha slått Celtic i den skotske ligacup-finalen. Foto: Kilmarnock FC.
MISTET FAREN: Kilmarnock-spiller Liam Kelly mistet faren, Jack, etter å ha slått Celtic i den skotske ligacup-finalen. Foto: Kilmarnock FC. Vis mer

- Jeg høres litt dyster ut fordi jeg har gått fra en emosjonell høydare til et emosjonellt lavpunkt. Det er tøft å gå fra et av de beste øyeblikkene i våre liv til dette. Garderoben er veldig fortvilet, sa Kilmarnock-manager Kenny Shiels etter kampen ifølge Daily Mail.

- Akkurat nå tenker vi mer på Liam enn på vår egen triumf. Det er slik vi føler det i øyeblikket. Det var en tung uke i utganspunktet, og nå er vi i denne berg og dal-banen.

Målvakt Cammy Bell sto en glimrende kamp for Kilmarnock, og ble kåret til banens beste. Han klarte imidlertid ikke å glede seg over cupgullet, og var i tårer da han møtte pressen etter kampen.

- Hvis jeg kunne hviske ut prestasjonen min i dag for at faren til Liam skulle være ok hadde jeg gjort det. Jeg vil heller tape enn at noens far dør. En tenker på sin egen far når noe slikt skjer, sa Bell ifølge nyhetsbyrået PA.