Feiret gullet med karaoke

Larvik- Tertnes 29- 21. Glade og fornøyde etter å ha blitt seriemester for andre året på rad dro Larvik-jentene rett på den lokale puben for å feire gullet.

- Dette var en kamp vi følte at vi hadde kontroll på. Det var også veldig viktig for oss å få avgjort seriegullet på hjemmebane, sier en glad Larvik-trener, Ole Gustav Gjekstad, til Dagbladet.

De 1249 tilskuerne i Bergslihallen ville fått pengene igjen hvis Larvik ikke hadde blitt seriemester - i stedet fikk de være med på feiringen av det fortjente seriegullet.

- Enkel sang

Etterpå tok Gjekstad med seg jentene på en bedre middag, før turen gikk videre til den lokale puben og karaoke. Først ute var duoen Merete Møller og Lina Olsson Rosenberg med sin versjon av Beatles-slageren «Let it be».

- Det er ikke så vanskelig å synge «Let it be» - det var derfor den ble valgt, sier en storfornøyd Lina.

Hun regnet med å få med seg noen av sine lagvenninner for å synge Britney Spears-sanger etter hvert.

- Det er artig å synge, men platekontrakt? Nei, nei! Men nå vet jeg i alle fall at jeg har noe å falle tilbake på, når den aktive karrieren min er over, sier Lina og ler.

- Utrolig gøy

I selve gullkampen tok Larvik-jentene kommandoen allerede fra starten av, og ledet komfortable 15- 10 ved pause.

- Vi ville helst avgjort seriegullet i kampen mot Nordstrand tidligere i uka, men det var like greit at avgjørelsen kom på hjemmebane, sier Lina.

Utover i andre omgang hadde LHK-jentene kontroll og vant fullt fortjent 29- 21, selv om det svingte litt spillemessig.

- Dette er helt utrolig gøy, og jeg takker så mye for gratulasjonene, men det tar ikke skikkelig av i Larvik på en søndag. Den skikkelige festen får vi ta etter NM-finalen i Oslo neste helg, sier Lina Olsson Rosenberg.

Dessverre for henne og lagvenninnene så er bare Larvik-jentene tilskuere når Bækkelaget og Nordstrand kjemper om NM-gullet. Men det var det ikke mange som tenkte på i går kveld...