Prins Harry i Japan

Feiret i undertøyet med prins Harry

Stilte opp i speedo og ble deretter gratulert av den engelske prinsen etter storseieren mot England i rugby-VM.

SEIER: Rugbyspilleren Faf de Klerk blir gratulert av prins Harry etter VM-gullet i Japan lørdag. Foto: Shutterstock
SEIER: Rugbyspilleren Faf de Klerk blir gratulert av prins Harry etter VM-gullet i Japan lørdag. Foto: Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag spilte England og Sør-Afrika finalen i det prestisjefylte verdensmesterskapet Webb Ellis Cup i rugby.

England ble utklasset med resultatet 32-12, og med det kunne Sør-Afrika ta sitt tredje gull i historien.

Seieren ble på mange måter emosjonell, og pekt på som et viktig steg på veien til å knytte landet mer sammen.

Nå går bildene fra feiringa viralt.

Springbok-speedo

- Full krenkelse av England - Faf de Klerk feirer i speedo, skriver tv-profilen Piers Morgan.

Da seieren var et faktum, utnyttet den sørafrikanske rugbyprofilen Faf de Klerk anledningen til å kle av seg og stille opp i speedo - farget i grønt, gult og svart, de samme fargene som nasjonalflagget.

Prins Harry var til stede på tribunen i Japan lørdag for å følge de engelske rugbyherrene som måtte se seg slått av overmakten.

Og da selveste prinsen bevegde seg inn i garderoben, så Klerk ingen grunn til å kle på seg da gratulasjonsrunden fant sted. Bildene viser Klerk og prinsen i et særdeles godt humør, til tross for Englands tap. Prinsen blir også påspandert en øl av vinnerne.

Rugby World lå også merke til Klerks pussige antrekk, og benyttet derfor anledningen til å publisere før og etterbilder av spilleren.

- Før og etter, skriver Rugby World på Twitter, etterfulgt av et leende smilefjes.

STOLTE: Prins Harry poserer med Siya Kolisi (venstre) som holder trofeet av Web Ellis Cup. På høyre side står Tendai Mtawarira. Foto: Shutterstock
STOLTE: Prins Harry poserer med Siya Kolisi (venstre) som holder trofeet av Web Ellis Cup. På høyre side står Tendai Mtawarira. Foto: Shutterstock Vis mer

Ivrig Rugby-fan

Prins Harry har aldri lagt skjul at han er en ivrig rugby-fan, og har siden 2017 vært utnevnt til Patron of the Rugby football union.

I forkant av finalen på Yokohama stadion i Japan, sendte prinsen lykkeønskninger til spillerne med et bilde av sønnen Archie som var kledd opp i landslagsdrakta.

Kongefamilien gratulerte også England med prestasjonen i årets mesterskap.

- En stor innsats av England for å nå finalen i VM i 2019. Gratulerer til Sør-Afrika for å vinne en hardtkjempende kamp, skriver familien på Twitter.

Første gang i Japan

Før finalen tok prins Harry seg tid til å besøke japanske paralympics-utøvere. Prinsen lo og snakket med flere barn mens de spilte boccia, en ballsport, på Pará Arena.

GOD STEMNING: Prins Harry besøker Japan for første gang. Her er han tilskuer på en paralympics-trening på Nippon Foundation Para Arena. Foto: Tomohiro Ohsumi/Pool Photo via AP
GOD STEMNING: Prins Harry besøker Japan for første gang. Her er han tilskuer på en paralympics-trening på Nippon Foundation Para Arena. Foto: Tomohiro Ohsumi/Pool Photo via AP Vis mer

Under VM-finalen ble prinsen avbildet i nære samtaler med Japans statsminister.

Kona Meghan Markle (38) så finalen hjemmefra i Windsor i sammen med sønnen Archie, som var kledd opp i en England-body for anledningen.

England har på sin side vunnet Webb Ellis Cup en gang før. Det var i 2003 i finalen mot Australia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer