Feiret med fylleslag

England-sjef Kevin Keegan får knallhard kritikk i engelsk presse etter at Paul Ince avslørte at Keegan og flere av spillerne feiret 2-0 seieren over Skottland forrige lørdag med øl og boksekamp til klokka seks om morgenen.

I følge Daily Mirror ga Keegan spillerne frie tøyler etter seieren i den første kampen mot skottene. De aller fleste valgte å reise hjem. Men noen hadde andre planer.

- Fem av oss var oppe til klokka seks om morgenen. Vi tok noen øl, spilte kort og så på boksekamp. Kevin var med oss. Han holder troppen samlet og spillerne elsker han, sier midtbanemotor Paul Ince til Daily Mirror.

Umulig å restituere seg

Helseeksperter Daily Mirror har vært i kontakt med slår fast at det er umulig å restituere seg fullt ut med alkohol og lite søvn like etter man har spilt en hard fotballkamp. England spilte elendig og tapte returkampen 0-1 i returoppgjøret mot Skottland bare tre dager etter våkenatten.

Mysterium

Keegan har ingen god forklaring på 0-1 tapet på Wembley.

- Det er et mysterium for meg. Men vi må prøve å finne årsaken, sier Keegan. Keegan vil nok merke presset fra engelske journalister. Og om ikke Keegan finner noen årsak til tapet - vil nok sikkert engelsk tabloidpresse gjøre det de kan for å finne årsaken med bakgrunn i engelskmennenes feiring.

SNAKKER UT: Englands midtbanemotor Paul Ince sier til Daily Mirror at noen av de engelske spillerne feiret Skottland-seier med øl og boksekamp.