Feiret med vill samba

MARSEILLE (Dagbladet): De norske vikingene jublet, joiket, floket og danset samba til høylys dag i Marseille i natt. Brasilianerne var ofte sportslig med på moroa. De går jo videre sammen med Drillos. Til himmels.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Folkelivet er fantastisk. Det er en herlig stemning, syntes Gunnar Løvås fra Levanger, som virvlet rundt i sambaen med en brasiliansk skjønnhet med bar navle. Det flotteste symbolet på den norsk-brasilianske forbrødringen var selvsagt Rosangelas og Øyvinds bryllup midt på banen. Men det var mange små kopier av den varianten i Marseilles gater utover kvelden i går.

Ronaldos bedre halvdel, Susanna, dukket opp med en mikrofon i hånden utenfor Stade Velodrome noen minutter før kampen. Forholdsvis diskret. Men så skal jo heller ikke spillernes koner og/eller venninner være her.

Ronaldos Susanna

Susanna intervjuet et sambarorkester. Dem var det flust av langs stadion. Fest skulle det være.

- Hver dag er et karneval, sa Joao, Eder og Tatiana fra Sao Paolo. - Men vi er glade for at Norge blir med videre. Det er et morsomt lag. Og det norske publikumet er herlige. De er våre venner. Vårt lag er dessuten ikke så godt. De har problemer med forsvaret. Zagallo er ikke god nok. Han er for sta. Og så er spillerne glimrende individuelt, men klarer ikke alltid å spille sammen, mente trioen før den seilte videre til mer karneval.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer