Feiret seieren med hver sin unge på armen

Skogns forsvarte strafettgullet i NM.

SMÅBARNSFEDRE: Skogn IL vant NM-stafetten for andre år på rad. Fra venstre: Anders Myrland med Jacob, Johan Kjølstad med Adrian, og Eldar Rønning med Elinor. 
Foto: Ned Alley / Scanpix
SMÅBARNSFEDRE: Skogn IL vant NM-stafetten for andre år på rad. Fra venstre: Anders Myrland med Jacob, Johan Kjølstad med Adrian, og Eldar Rønning med Elinor. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

NM-kongen Eldar Rønning gikk førsteetappen og hadde med lille Ellinor, Anders Myrland på 2. etappe kom med Jacob og ankermann Johan Kjølstad hadde full kontroll på Adrian.

Skogn gjentok bedriften fra NM i Stokke i fjor og tok seieren på stafetten.

- Denne seieren betyr veldig mye for klubben og Skogn, og det er artig at vi alle er småbarnsfedre. Vi er gode kompiser, og vi feiret for eksempel nyttårsaften sammen med alle familiemedlemmene på plass, sa Eldar Rønning, som er ekte Skogn-gutt.

Rønning og Kjølstad er i tillegg naboer i Trondheim. Kjølstad kommer fra Ekne rett ved Skogn.

- Anders er fra Mo i Rana, men vi har kjent hverandre lenge. Helt fra han begynte på skigymnaset i Meråker. Han er en god kompis, sa Rønning.

NM-kongen Eldar Rønning ble mesterskapets konge med gull på 15 kilometer klassisk og sølv i skiathlom i tillegg til stafettgullet. Og når vi vet at han vant verdenscuprennet i Otepää sist helg, er det liten tvil om at vi har med en skiløper i form å gjøre.

- Det er alltid godt å vinne skirenn, og det individuelle gullet smakte ekstra godt. Det var min første individuelle NM-seier. Det er tøft å vinne i NM, konkluderte Rønning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer