Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Feiret sluttspillplassen med å kopiere Juventus-stjernas sveis

Manglerud Star-backen Anders Braavold.

 POGBA-KOPI:  Manglerud Star-backen Anders Braavold lovte å kopiere Paul Pogbas sveis hvis M/S sikret seg en plass i NM-sluttspillet. Det gjorde de. I kveld møter Stavanger Oilers. Foto: Eirik Salsten  / NTB Scanpix.
POGBA-KOPI: Manglerud Star-backen Anders Braavold lovte å kopiere Paul Pogbas sveis hvis M/S sikret seg en plass i NM-sluttspillet. Det gjorde de. I kveld møter Stavanger Oilers. Foto: Eirik Salsten / NTB Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): Tirsdag ble Manglerud Star klare for sitt første NM-sluttspill på seks år. Oslo-laget kjempet til siste slutt mot Lillehammer om den siste plassen. Men da begge lagene tapte sine respektive kamper tirsdag, kunne Manglerud-gutta juble for en kvartfinaleplass.

Der møter de seriemester Stavanger Oilers til første kamp i kveld. Grytidlig fredag morgen satte de seg på bussen i retning vestlandet. Med på bussen er en nyfrisert Anders Braavold.

M/S-backen var høyt oppe i januar etter en seier mot Kongsvinger og lovte noen kamerater, på eget initiativ, at han skulle kopiere sveisen hvis de sikret seg en sluttspillsplass.

- Kjæresten min har fikset sveisen, sier Braavold til Dagbladet.

Han forteller at lagkameratene fikk seg en god latter da han møtte opp med Pogba-sveisen.

 I AKSJON:  Braavold er inne i sin første sesong i Manglerud Star. Her mot gamleklubben Storhamar tidligere i vinter.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
I AKSJON: Braavold er inne i sin første sesong i Manglerud Star. Her mot gamleklubben Storhamar tidligere i vinter. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Juventus-stjerna er kjent for et varierende utvalg av sveiser, og brukte den respektive sveisen på nyåret.

- Gutte synes det er morsomt. Sveisen varer til vi er ute, så det kan bli langt ut i april, ler Braavold.

Han er selv godt fornøyd med resultatet.

- Til å være hjemmelagd er den veldig imponerende. Den hadde nok ikke kosta 300 kroner i et studio, sier 21-åringen.

Kvartfinalene spilles over best av sju kamper, og Oslo-laget er levnet lite sjanse mot regjerende norgesmester Stavanger Oilers.

Heldigvis for Braavold er det påbudt med hjelm i ishockey, men han får ikke gjemt den helt bort. I sluttspillet er det vanlig å spille nasjonalsangen før kampen.

- Jeg må av med hjelmen under nasjonalsangen. Det kan bli et artig bilde, smiler Braavold, som gleder seg til å spille sluttspillshockey.

- Det blir knalltøft, men vi må nyte at vi spiller sluttspill.

De øvrige kvartfinalene:
Lørenskog - Stjernen.
Frisk Asker - Vålerenga.
Sparta Sarpsborg - Storhamar

 KLAR FOR SLUTTSPILL:  Anders Braavold. Foto: Eirik Salsten.
KLAR FOR SLUTTSPILL: Anders Braavold. Foto: Eirik Salsten. Vis mer