Neymar feiret med sko på panna

Feiringen vekker oppsikt. Dette er forklaringen bak

Neymar med spesiell målfeiring i den franske cupen.

SKO PÅ HODET: PSG-stjerna Neymar feiret i går en scoring på denne måten. Foto:  REUTERS/Benoit Tessier   TPX/NTB Scanpix
SKO PÅ HODET: PSG-stjerna Neymar feiret i går en scoring på denne måten. Foto: REUTERS/Benoit Tessier TPX/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Amiens - PSG 0-2 (0-0)

(FourFourTwo): Sesongens dummeste feiring? Det var det noen som antydet etter Neymars stunt i går. Det var i den franske cupen (Coupe de la Ligue​) mot Amiens at superstjernen feiret på en spesiell måte.

Brasilianeren scoret på et straffespark etter 53 minutter, og feiret scoringen med å ta av seg skoen, for deretter å legge den på hodet. Etterpå spurte naturligvis folk seg hva som var meningen bak feiringen.

Goal.com spør seg blant annet: «Hva i alle dager er det Neymar gjør?»

For det er ikke å stikke under stol at klesprodusenten Nike dro nytte av stuntet, med logoen godt synlig for hele verden å se. I sosiale medier virket det derfor å være bred enighet om at det var de som sto bak.

Men ifølge hovedpersonen selv var det en helt annen grunn til feiringen av hans 20. mål for sesongen.

«João Celso Moraes vet hvorfor jeg feiret slik», skriver Neymar på Instagram.

Moraes skal være en venn av Neymar, og sistnevnte har også lagt ved to bilder der Moraes balanserer et ølglass på panna (klikk på pila på høyresiden i Instagram-bildet over).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer