Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Feite smil i Newcastle

Sikret serieseieren.

NÅ SKAL DET SKÅLES: Newcastle-supporterne har allerede feiret opprykket som seg hør og bør. Mandag kveld kunne de også juble ekstra over å ha sikret seieren i Championship. Foto:  AP Photo/Scott Heppell
NÅ SKAL DET SKÅLES: Newcastle-supporterne har allerede feiret opprykket som seg hør og bør. Mandag kveld kunne de også juble ekstra over å ha sikret seieren i Championship. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Newcastle slo Plymouth 2-0 og sikret seieren i den engelske mesterskapsserien mandag kveld.

Begge scoringene kom i første omgang ved Andy Carroll og Wayne Routledge. At Newcastle skulle rykke opp i eliteserien har vært klart allerede i to uker. Det var 2-1 seieren over Sheffield United som ordnet opprykket, men seieren i den nest høyeste divisjonen i England ble ikke klart før mandag kveld.

Nå står Newcastle med 98 poeng på 44 kamper, og før serieavslutningen ligger laget ni poeng foran West Bromwich på andreplass.

For Plymouth er situasjonen stikk motsatt. Nederlaget mandag kveld gjorde at laget rykket ned til 1. divisjon i engelsk fotball etter sesongen.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!