Felipe Luis blir Chelsea-spiller

Personlige betingelser gjenstår.

CHELSEA-KLAR: Chelsea og Atlético Madrid er enige om en avtale for forsvarsspilleren Felipe Luis. Det bekreftet den engelske klubben onsdag. Foto: REUTERS/Jose Manuel Ribeiro/NTB Scanpix
CHELSEA-KLAR: Chelsea og Atlético Madrid er enige om en avtale for forsvarsspilleren Felipe Luis. Det bekreftet den engelske klubben onsdag. Foto: REUTERS/Jose Manuel Ribeiro/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Chelsea og Atlético Madrid er enige om en avtale for forsvarsspilleren Felipe Luis. Det bekreftet den engelske klubben onsdag.

Den 28 år gamle venstrebacken har gjort tingene svært bra i den spanske klubben de siste sesongene. Nå blir han en del av Chelsea, som har styrket stallen stort i sommer.

Chelsea bekreftet på sine nettsider onsdag at klubbene er enige om en avtale, men at Felipe Luis ennå ikke har fått de personlige betingelsene i orden med blåtrøyene. Brasilianske Luis har spilt i Atlético Madrid siden han kom fra Deportivo La Coruña i 2010.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer