- DEILIG! Mohammed Fellah feirer det eneste målet i en tett og jevn kamo mellom Sandefjord og Vålerenga. En kald avslutning fra den lille teknikeren ble avgjørende.Foto: Trond Reidar Teigen, Scanpix
- DEILIG! Mohammed Fellah feirer det eneste målet i en tett og jevn kamo mellom Sandefjord og Vålerenga. En kald avslutning fra den lille teknikeren ble avgjørende.Foto: Trond Reidar Teigen, ScanpixVis mer

Fellah ble den lille forskjellen

- Viktig å vinne sånne kamper, sier VIFs matchvinner mot Sandefjord.

||| (Dagbladet): Sandefjord - Vålerenga 0-1.

Mohammed Fellah ble matchvinner i en kamp som kunne gått begge veier. Lagene hadde hver sine perioder med overtak.

Til slutt ble det en uselvisk pasning fra Morten Berre, og kontrollert avslutning av Fellah som avgjorde.

- Dette var deilig. Det var en hard kamp, det var tøft der ute. Men det er viktig å vinne sånne kamper der det står og vipper, sier Mohammed Fellah til NRK.

Sparte Moa og DoffenMartin Andresen hadde startet med samme mannskap i de fem første rundene i år, men gjorde tre forandringer foran kampen i dag.

Kristian Brix erstattet Andreas Nordvik på backen, Kristofer Hæstad og Moa Abdellaoue startet på benken. Inn på laget kom Dawda Leigh og Bengt Sæternes, mens Morten Berre var trukket ned på midtbanen.

Først mot slutten av kampen kom Moa og Doffen inn, og i avslutningen hadde Vålerenga overtaket. Men Martin Andresen mener det var helt riktig av ham å la dem starte på benken i en periode med tre kamper på sju dager.

- Det var perfekt. Vi fikk hvilt Moa, Doffen og Nordvik samtidig som vi fikk med oss tre poeng, sier Martin Andresen.

- De var ikke så storeBegge lag hadde muligheter til å avgjøre før kampen faktisk ble avgjort, og det er derfor ikke så rart at Sandefjord-trener Patrick Walker var skuffet etterpå.

- Vi burde scoret tidlig i kampen, vi hadde gode sjanser. Jeg synes vi gjorde en veldig bra kamp. De får et kontringsmål. De skal være et storlag, og jeg synes ikke de var så store i dag, sier iren til NRK.

Før pause hadde Malick Mane og Bengt Sæternes de beste mulighetene for hvert sitt lag.

Etter pause startet Sandefjord friskt, men klarte ikke å få uttelling. I stedet ble det en kontring for Vålerenga som avgjorde.

Kjører gjerne bussMoa, som var kommet inn som innbytter, ble taklet like utenfor feltet. Morten Berre tok med seg ballen inn i feltet, og i stedet for å skyte fra en god posisjon, la han skrått ut til enda bedre plasserte Fellah, som breisidet inn det eneste målet på Komplett.no Arena.

Nå kan det vente lange buss- eller togturer for lagene til bortekamp i helga.

Vålerenga er forberedt på togtur til Bergen, mens Sandefjord risikerer å bli tvunget til å kjøre buss til Tromsø om kampen ikke blir utsatt.

Men ikke alle synes det høres så ille ut:

- Jeg kjører gjerne buss, jeg kan godt tenke meg å se Norges land, gliser Sandefjords danske stopperkjempe Rune Hansen til NRK.

Fellah frykter heller ikke Bergensbanen:

— Det er ikke noe farlig for min del. Jeg er fra Holmlia og er vant til å sitte både på T-bane og tog. Brann i Bergen blir tøft, men vi går for en ny trepoenger, sier han til NTB.