SÅ RØDT: Mohammed Fellah fikk rødt kort i kveldens kamp for VIF 2 mot Fram Larvik. Dette skjedde etter kampen, og på grunn av munnbruk. Dette bildet er fra Vålerenga-kamp mot Sandefjord tidligere i år.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SÅ RØDT: Mohammed Fellah fikk rødt kort i kveldens kamp for VIF 2 mot Fram Larvik. Dette skjedde etter kampen, og på grunn av munnbruk. Dette bildet er fra Vålerenga-kamp mot Sandefjord tidligere i år. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Fellah fikk rødt kort for munnbruk - etter kampen

- Han mistet hodet, sier VIF-leder.

(Dagbladet): Vålerenga 2 spilte 1-1 mot Fram Larvik i 2. divisjon i kveld - og Larvik-laget berget ett poeng nesten åtte minutter på overtid.

Det fikk Vålerenga-profilen Mohammed Fellah til å se rødt.

Etter kampen pådro Fellah seg rødt kort på grunn av munnbruk.

- Jeg forstår at Fellah blir frustrert fordi vi taper poeng på slutten. Gutta hadde jobba hardt for en seier, sier utviklingssjef Andrea Loberto til klubben hjemmeside.

Venter på straff
Det ble lagt til nærmere ti minuttere i kampen - som endte med 1-1 og en rasende Fellah. Det er ikke kjent hvor mange kampers karantene midtbanespilleren får, og om han eventuelt må sone kamper for A-laget i Tippeligaen.

- Nå må vi bare avvente dommerrapporten og en avgjørelse fra NFF. Fellah er en følelsesladet person og fotball betyr mye for han, men det unnskylder ikke at han mista hodet etter kampen, sier Loberto.

- Vi aksepterer ikke at spillere utfordrer dommere etter kampen, for det var vi som lag som tapte to poeng. Vi hadde kampen i våre egne hender men gjør dårlige valg på banen som gjør at vi ikke tar hjem seieren mot Fram Larvik, sier han.

Cornermål
Fellah var ikke med i A-lagstroppen som spilte 1-1 mot Strømsgodset fredag. Vålerenga 2 kjemper for å unngå nedrykk fra 2. divisjon og Deniz Payasli ga Oslo-laget ledelsen før pause.

Flere minutter på overtid scoret Fram Larvik etter et hjørnespark. I forkant av corneren hadde VIF-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn holdt ballen for lenge, og gitt motstanderen et indirekte frispark.

Dette utnyttet hjemmelaget og sikret ett poeng.