Fellah har gitt beskjed om at han er ferdig i Vålerenga

Vil slutte så fort som mulig.

GIR SEG I VIF: Mohammed Fellah har gitt Vålerenga beskjed om at han gir seg i klubben. Hans kontrakt går ut etter sesongen, så nå gjenstår det å se om Vålerenga får solgt han allerede før det internasjonale overgangsvinduet stenger 2. september.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
GIR SEG I VIF: Mohammed Fellah har gitt Vålerenga beskjed om at han gir seg i klubben. Hans kontrakt går ut etter sesongen, så nå gjenstår det å se om Vålerenga får solgt han allerede før det internasjonale overgangsvinduet stenger 2. september.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB ScanpixVis mer

Mohammed Fellah bekreftet etter dagens kamp mot Lillestrøm at han snart er ferdig i Vålerenga.

- Ja, det stemmer. Jeg har gitt beskjed om det, sier Mohammed Fellah.

- Og det har vært mitt valg hele veien. Jeg trenger noe nytt, sier han.

Bestemte seg i desember Fellah har vært svært skadeutsatt de siste årene, men har nå startet flere kamper på rad for Vålerenga og er i ferd med å finne formen. Men framtiden vil uansett bli tilbragt andre steder enn på Valle og Ullevaal stadion.

Beslutningen tok han allerede så langt tilbake som i desember. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal fikk beskjeden allerede i sitt første møte med Fellah.

Det bekrefter også Rekdal.

- Trenger et skifte - Fellah har signalisert det veldig lenge. Jeg tror han trenger et klubbskifte for å få fart på karrieren. Det har ikke noe negativt å gjøre med Fellah det, sier Rekdal.

Den offensive midtbanespilleren har ennå ikke tatt noen beslutning på hvor han skal fortsette karrieren. Han er åpen for det meste.

- Det har jeg ikke tenkt på. Vi får bare se hva som skjer.

- Hvordan er motivasjonen for resten av sesongen, når du vet at du skal gå?

- Det er alltid motiverende å spille fotball, men jeg får bare ta en dag av gangen, sier Fellah til Daggbladet.

Kan forsvinne nå - Har du snakket med noen utenlandske klubber?

- Det vil jeg ikke snakke om.

- Kan det skje noe før det overgangsvinduet stenger i utlandet 2. september?

- Jeg vet ikke. Vi får vente å se de neste dagene. Målet er å komme meg videre. Men det viktigste er å holde seg skadefri, og så får vi bare se hva som skjer.